Változó menetrend, módosult útvonalak - Hogyan jutsz haza?...
Címlap / Őrület / Változó menetrend, módosult útvonalak - Hogyan jutsz haza?

Változó menetrend, módosult útvonalak - Hogyan jutsz haza?

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-10-28

A kérdés talán profánnak tűnik, mégis a fővárosban tartózkodók számára égető lehet, a Budapesti Közlekedési Vállalat ugyanis minden eddiginél nagyobb változásokat tervez! 


Rendezvénynaptár
Nem árt tízszer is elmondani, s alaposan utánajárni. Szánj rá egy órát és nézd meg a térképet, olvass utána, hogy az álatalad is gyakran, vagy akár minden nap használt közlekedési eszközök útvonala módosul-e avagy állandó marad, az átszállásaid pedig tervezd meg gondosan. Ősszel még könnyedén várakozunk 20 percet egy megállóban, ha éppen nem sietünk, de a tél közeledtével majd kétszer is meggondoljuk elfagyva, kékülve érdemes-e hosszan várakozni?!

A fővárosi közlekedés idén nagymértékben módosul. Ez alatt olyan tudatos járat átalakításokat értünk, amely kis helyi buszok, alig használt járatok teljes megszüntetését, kiküszöbölését teszi lehetővé, illetve ezzel párhuzamosan a szükséges, gyakran használt járatokat gyakran meg is hosszabbítják, esetleg sűrítik a járatszámot.

Ezzel környezetbarát megoldás születik, hiszen az üres vagy alig használt járatok többet nem pöfögnek feleslegesen benzint a levegőbe, és ha minden jól megy, kevesebb átszállással is eljuthatunk egy-egy csomóponthoz a városban. Így a külvárosi részeken élők is szervesen, könnyedén be tudnak kapcsolódni a főváros vérkeringésébe. A tudatos változtatás vélhetőleg nagy munka eredménye. Ennek ellenére a járatokat nem egyénspecifikusan alakították, így az új menetrendekkel nézzük meg mely útvonalakon érdemes közlekednünk, hol spórolhatunk vagy veszíthetünk időt magunknak!

Az első módosítások augusztus 21-től lépnek érvénybe, míg későbbiek egészen október végéig elhúzódhatnak.

A változásokról itt olvashatsz >>

Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 1092 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 

/img/hirdetes/2021/9honap_banner-300x250-logo.jpg
 

Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x