Anyu, rajzban mondom el Neked! - Titkok a gyermekrajzok mélyén...
hirdetés
Címlap / Őrület / Anyu, rajzban mondom el Neked! - Titkok a gyermekrajzok mélyén

Anyu, rajzban mondom el Neked! - Titkok a gyermekrajzok mélyén

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-20

Szereted és érzed gyermeked minden rezdülését, mégsem érted őt teljesen? Van, amiről nem beszél, vagy még el sem tudja mondani? A gyermekrajzok megértése, megismerése a legkisebbektől az egészen nagykorúakig! 

 

Rendezvénynaptár
Szeretném tájékoztatni, hogy szívemhez nőtt témámat ismét tanítani fogom egy 30 órás tanfolyam keretében. Várok mindenkit, akikhez a gyerekek közel állnak és többet szeretnének megtudni róluk.

""Üzenetek a rajzokból" A gyermekrajzok elemzési technikái és értelmezésük grafológus szemmel pedagógusoknak” című pedagógus továbbképzési program 30 órás.

Teljes költsége: 21.000.-.
 

Nagyné Dankó Erzsébet: "Óvodapedagógusként dolgozom a XIII.kerületben. 1990-ben végeztem a Zsámbéki Tanítóképző Főiskola Óvodapedagógusi szakán, közben alsó tagozatos ének-tanítói diplomát is szereztem. 1999 óta grafológus és grafológus szakoktató, szaktanácsadó végzettségem is van, Azóta is tartok előadásokat, tanítok ebben a témában. Már a főiskolán is a gyermekrajzok különleges információi vonzottak, de mivel nincs pszichológus végzettségem, nehezen megközelíthetőnek találtam ezt a műfajt mindaddig, míg a grafológia nem hozta hozzám ezt elérhető közelségbe."

A tanfolyam ütemezése egyedi - eddigi megszokott gyakorlathoz képest.

Havi egy hétvégét, összesen 2X2 hétvégi napot vesz igénybe. Így azok is jelentkezhetnek, akiknek más módon nem lenne alkalmas a tanfolyam látogatása. 

Jelentkezni a tanácsadó lapján keresztül lehetséges! >>

 
 
[ 4434 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x