Fülemüleszar az arcodra - neked hogy tetszene a gésakozmetika?...
Címlap / Őrület / Fülemüleszar az arcodra - neked hogy tetszene a gésakozmetika?

Fülemüleszar az arcodra - neked hogy tetszene a gésakozmetika?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-07-16

Különleges, ősi és rendkívül drága. A gazdagok esküsznek rá, az ínyencek imádják, a sznobok szerint a legősibb arcápoló, az egzotikumok kedvelői meg a gésákat majmolják. Neked mi kéne hozzá, hogy magadra kend? 

Ismét előkerült nagyanyáink egy elfeledett receptje, ráadásul az egzotikus kelet titokzatos gésáinak fiókjából. Az arcápolás egyik legrégibb kenőcse hódít napjainkban, a fülemüle ürüléke. Igen, jól olvasod. A kedves kis énekesmadár potyadéka hatalmas kincs volt az ősi Japánban, és csak a legelőkelőbb hölgyek, és a gazdag támogatók kegyeit élvező gésák engedhették meg maguknak, hogy az ebből készült krémmel szépítsék arcukat.

A madárürülék ugyanis gazdag enzimekben, a belőle készült pakolás hatására az arcbőr nagyon puha és sima lesz, valamint fehérebb is, és teltebb. Japán híres hölgyei már évszázadok óta használták, és a modern kutatások bebizonyították, hogy a madárürülék valóban jótékony hatással van az arcbőrre, ráadásul teljesen természetes szépítőszer, semmi szintetikus adalékot nem tartalmaz. Csak büdös. Egy kissé. 

A modern kozmetológia újra használni kezdte e régi csodaszart, akarom mondani csodaszert, és hatalmas sikere van! A fülemüle ürülékéből – csakis eredeti japán fülemülééből – a régi recept szerint készítik a méregdrága krémet, annyi különbséggel, hogy egy bonyolult szagtalanítási eljáráson is keresztülmegy a becses kaki, mielőtt rizsporral dúsítják és csinos tégelyekbe teszik. Fontos, hogy semmilyen műadalék nem kerülhet a pakolásba – a szagtalanítási eljárás a legrázósabb, hiszen ezt is természetes úton kellett megoldani.


A végeredmény egy nagyon ősi, sokak szerint a legősibb arcfiatalító kozmetikum, amelynek hatása évszázadok óta bizonyított és változatlan. Mint az ára is. Jelenleg potom 200 dollár egyetlen pakolás a New York legfelkapottabb luxuskozmetikájában, a Shizukában. A rendkívül hatásos gésa arckezelésért tolonganak a hölgyek. Csak a fülemülék bírják az iramot…

HarmoNet tipp: Milyen szolgáltatást nyújt egy gésa? Kézikönyv férfiaknak >>

HarmoNet Fórum tipp >>
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 2890 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x