Megdöbbentő ötlet: Miss Nővér Itália - szépségverseny...
Címlap / Őrület / Megdöbbentő ötlet: Miss Nővér Itália - szépségverseny apácáknak?!

Megdöbbentő ötlet: Miss Nővér Itália - szépségverseny apácáknak?!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-08-10

Meghökkentő ötlettel állt elő egy olasz pap: apácáknak hirdet szépségversenyt. Az ötletet a nővérek adták, legalábbis szerinte. Antonio Rungi atya az interneten bonyolítja az első versenyt, és legalább 1000 jelentkezőre számít. 

 

„Az apácák minden nők felett állnak és a szépség Isten adománya!” – nyilatkozta az az olasz pap, aki a nővérek számára hirdetett szépségversenyt, állítólag az apácák ötlete alapján. Antonio Rungi elmondta, hogy legalább 1000 jelentkezőre számít, és a világhálón bonyolítaná le a versenyt. A neten lehetne szavazni a legszebb jelöltre, aki megkapná az Itália Legszebb Nővére címet. Rungi atya szerint létezik egy magasabb rendű szépség, amit az apácák testesítenek meg, és szakítani szeretne azzal a sztereotípiával is, miszerint az apácák öregek és szomorúak. Szerinte igenis létezik a spirituális szépség, amellett rengeteg a fiatal és gyönyörű apáca, főleg a latin-amerikaiak és az afrikaiak között. Nem is beszélve a brazil apácákról.


A versenyen minden 18 és 40 év közötti nővér indulhat, a novíciák és a már felavatott apácák is. A verseny természetesen a rend előírásainak megfelelő ruhában zajlik, fátyolban, vagy kibontott hajjal. A fényképek mellett közzéteszik pár mondatban a versenyző bemutatását: mindennapi életét, lelki elhivatottságát, munkáját, pár gondolatát. „Kell egy jó adag kurázsi, hogy megmutassák magukat, de biztos vagyok benne, hogy létezik egy sokkal finomabb szépség is, mint amit a médiában sugároznak.” – mondta a vállalkozó szellemű atya. „Jövőre szeretném már nem csak a neten hanem a nyilvánosság előtt megrendezni a versenyt, talán a Miss Italia versennyel együtt.”

Arra a kérdésre, hogy számára ki az eszményi szépség, Rungi atya nevetve válaszolta: „Természetesen Sophia Loren.” Aki azért annyira nem volt szűzies…

HarmoNet Fórum tipp >>

HarmoNet tipp: Az apácát szöktető szerzetes avagy régi korok bulvárhírei >>


 
 
[ 3193 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x