Márpedig hősök léteznek - 9 nap küzdelemmel a háta mögött!...
Címlap / Őrület / Márpedig hősök léteznek - 9 nap küzdelemmel a háta mögött!

Márpedig hősök léteznek - 9 nap küzdelemmel a háta mögött!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-01

Schirilla György idén is teljesítette hosszútávfutását a beteg gyermekekért augusztus 18. és augusztus 26. között. A Jókedvet és egészséget viszek a gyerekeknek elnevezésű karitatív célú futás végállomása Budapesten a Heim Pál Kórházban volt, ahol népes tömeg fogadta a hosszútávfutót. A természetgyógyász-sportoló kilenc nappal ezelőtt Gyuláról indult, és a közel 900 km-es menet után fáradtan, de élményekkel feltöltődve futott be a célba. 

Azt gondolnánk, igazi hősök már csak a filmekben léteznek, de legnagyobb meglepetésünkre, bizony konformizált napjainkban is akadnak, akik monumentális teljesítményeikkel hívják fel magukra és pozitív üzeneteikre figyelmünket. Schirilla György – elhunyt édesapja hagyományát folytatva – minden télen átússza a jeges Dunát, valamint évente megteszi jótékonysági futását a beteg gyermekekért. Idén összesen négy megye, huszonnégy város és lakott terület gyermek intézményeit látogatta meg, hogy bátorítsa a beteg csöppségeket és ajándékokkal kedveskedjen nekik. A menethez minden városban szép számmal csatlakoztak önkéntes jelentkezők is, így a sportembernek nem kellett magányosan véghezvinnie a távokat.


A hosszútávfutót bátran nevezhetjük – ahogy korábban édesapját is – hazánk elsőszámú egészségőrének, hiszen a jótékonyság és a szórakoztatás mellett teljesítményeivel az egészséges életmódra szeretné felhívni a figyelmünket. „Idén a keleti kultúrák egészségszemlélet is becsempésztem a futásba, hiszen nekem is nagyon sokat segített a felkészülésben. A gyerekeknek vittem a hagyományos kínai orvoslásban használatos, természetes galagonyából készült csemegét is, amivel remélem, hozzájárulok a gyógyulásukhoz.”


A vegetáriánus sportoló természetgyógyászattal, jógával és masszással is foglalkozik, melyek bevallása szerint elengedhetetlenek ahhoz, hogy ilyen távokat tudjon megtenni. Egyik leghíresebb akciója a több mint 1250 km hosszú békefutása volt, amikor 30 nap alatt érkezett meg Budapestről Rómába, ahol XVI. Benedek pápa is fogadta!
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2036 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x