Ilyen olimpiára senki sem számított? - Tények tükrében
Címlap / Őrület / Ilyen olimpiára senki sem számított? - Tények tükrében

Ilyen olimpiára senki sem számított? - Tények tükrében

Forrás: Monddmeg
HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-06

Egyszerűbbre, hangosabbra, másra számítottunk. Nehezen indult, bakikkal terheltre sikerült, még azonban így is óriásira sikeredett s felejthetetlen élmény. Mi is történt ebben az időszakban, és mire számítottak a magyarok? 

A monddmeg.hu közösségi portál az olimpia előtt és közben felmérést készített látogatói között. A több mint 600 válaszadó többsége akkor még úgy gondolta, maximum 10 olimpiai vagy világrekord fog megdőlni, de megjósolták, hogy a magyar olimpiai csapat csak 10 érmet fog szerezni. A legtöbben az úszásra voltak kíváncsiak, és otthonról, családi körben nézték a közvetítéseket.

Az internetezők számára lehetőséget biztosít arra, hogy támogassák vagy kritizálják az általuk fontosnak tartott közösségi kezdeményezéseket és társadalmi jelenségeket. Az oldal üzemeltetői ugyanakkor rendszeresen végeznek felméréseket a látogatók körében.

A pekingi olimpia előtt és közben végzett felmérésből kiderült, hogy a legtöbben valamilyen módon követték a közvetítéseket, csak a válaszadók 13%-a nyilatkozott úgy, hogy egyáltalán nem fogja megtekinteni azokat. Érdekesség, hogy közöttük másfélszer annyian voltak a férfiak, mint a nők.

A legtöbben az úszásra voltak a legkíváncsibbak (19,2%), ezt követte a kajak-kenu (16,3%), majd a vízilabda (15,5%). Viszonylag sokan érdeklődtek a kézilabda (12,8%), az atlétika (8,7%), a vívás (8,2%) és az öttusa (7,5%) iránt, a focit viszont csak kevesen (2,4%) jelölték meg kedvencként.

A válaszadók - legalábbis az eddigiek szerint - helyesen tippelték meg, hogy idén elmarad a doppingbotrány a magyar csapat körül, és „előre látták” azt is, hogy a magyar olimpiai csapat csak kevés érmet fog szerezni. Többségük (49,8%) 6-10 érmet jósolt, és voltak jó páran (12,2%), akik még ennél is kevesebbet. 11-15 érmet a felmérésben részt vevők ötöde (21,1%), 16-nál is több érmet pedig csak minden 6. (16,9%) várt.

A legtöbben ugyanakkor arra tippeltek, hogy csupán 11-20 olimpiai és 1-10 világrekord fog megdőlni, miközben 132 új olimpiai és 43 új világrekord született.


A felmérésből emellett az is kiderült, hogy vannak, akik az olimpiai teljes idejére szabadságot vettek ki (2,31%), hogy tudják nézni a közvetítéseket, a legtöbben (39,81%) azonban munka után kapcsolódtak be az eseményekbe. A válaszadók többsége (74,15%) úgy nyilatkozott, hogy otthon nézi az olimpiát, méghozzá egyedül (29,52%), vagy a családjával (44,49%). Barátaival csupán a felmérésben részt vevők kis része (7,05%) nézte a közvetítéseket, és csupán a válaszadók 3 százaléka nyilatkozott úgy, hogy nyilvános helyen (bárban, sörözőben), kivetítőn figyeli a versenyeket.

www.monddmeg.hu
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1158 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x