Lola a legnagyobb simlish! - Magyar hang a Sims új kiegészítőjén...
Címlap / Őrület / Lola a legnagyobb simlish! - Magyar hang a Sims új kiegészítőjén

Lola a legnagyobb simlish! - Magyar hang a Sims új kiegészítőjén

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-06-17

A népszerű játék, amely nem kisebb feladatra vállalkozott, mint szocializálni az ember, vagyis az általa játszott karaktereket, amely megtanít arra, hogyan rendezd be otthonod menj randira, nevelj gyermeket vagy éppen hogyan nyiss a világ felé és élj életet a nagyvárosban. A legkellemesebb otthonteremtő játékban ezúttal magyar hang simlishkedik. 

Nem is akárhogyan, ez a simlishkedés ugyanis valódi eszmei csemege, a saját kertedtől haladsz a nagyvilág felé, éppen úgy, ahogy a gyermek is beilleszkedik a társadalomba. Mit is ígér az új kiegészítő?


Hamarosan boltokba kerül a nagy sikerű Sims játékszoftver következő kiegészítő része, amelynek főcímdalát nem más énekli fel, mint az egyik legsikeresebb mai fiatal előadónk, Lola. Az EA Games ugyanis úgy döntött, hogy Rakonczai Viktor szerzeményét, Lola Mozdulj már című dalát választja a Sims2 Nagyvárosi élet főcímdalának. Mivel a Sims2-ből több mint 99 millió darab fogyott el világon, így nagy valószínűséggel Lola hangja minden eddigi magyar előadónál több háztartásba jut majd el a játék segítségével világszerte.  Reméljük ezzel nem kis hírnevet szerezve hazánknak és a hazai zeneiparnak.

A Simsek világában Simlish nyelven beszélnek, így Lola ezen a különleges nyelven énekli fel a Mozdulj már című slágerét  szeptember 9-én, azaz éppen holnap, a Megaphon Stúdióban!
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 3646 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x