Gyönyörű történet: Felébredt a kómából, hogy férjhez...
Címlap / Őrület / Gyönyörű történet: Felébredt a kómából, hogy férjhez menjen!

Gyönyörű történet: Felébredt a kómából, hogy férjhez menjen!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-05-23

Az ötvenes éveiben járó nő, Giovanna, aki a hepatitisz egy gyógyíthatatlan formájában szenved, júliusban arra kérte a családját és orvosait, hogy "ébresszék fel" mesterséges kómájából, hogy hozzámehessen párjához, Enzóhoz. A szerelem úgy tűnik mindent kibír! 

A La Repubblica napilap arról számolt be, hogy egy végstádiumú betegségben szenvedő olasz nő felébredt a kómából, és halála előtti utolsó kívánságát teljesítve feleségül ment párjához. Sajnos mindez persze nem magától történt, hanem orvosi segítséggel.

Az ötvenes éveiben járó nő, Giovanna, aki a hepatitisz egy gyógyíthatatlan formájában szenved, júliusban arra kérte a családját és orvosait, hogy „ébresszék fel” mesterséges kómájából, hogy hozzámehessen párjához, Enzóhoz. A lapból nem derülnek ki a részletek, de természetesen az asszony mindezt még a legsúlyosabb stádium előtt kérte. Akarata mostanra teljesült. - a szerk.

A „bürokratikus bonyoldalmak” ellenére a házasságot vasárnap meg is kötötték a páduai kórház intenzívosztályán. Talán nem túl romantikus helyszín, de a lelkek egybekötésének szívszorító és mindenkit meghökkentő története ez. A vendégeknek – a házaspár fiának, két tanúnak és az önkormányzat képviselőinek – steril ruhát és maszkot kellett viselniük. A „fáradtság és a fájdalom” ellenére Giovannának sikerült igent mondania, majd azonnal visszaesett a kómába.

„Végre teljesült a végakarata. Ez egy álom, egy olyan élmény, ami kizárólag ránk tartozik, senki másra” – mondta a férj, Enzo. Az egyik orvos szerint a nőnek már csak néhány hete van hátra. A két személy azonban örökké együttmarad lelki értelemben.

Az eset egyébként nem egyedi, bár valóban páratlan romantikával bír. Gyakran előfordul, hogy krízisben lévő személyek házasságot kötnek, s egyfajta nyugodt békével lépnek a túlvilágra. Nem régiben egy rákos kisgyermek kötött jelképes házasságot egy kisleánnyal, de napjainkban is számos újabb és újabb esetet jegyeznek fel. A szép történet egyik gyakorlatiasabb megközelítése, hogy a hagyaték rendezése is másként történik ilyen jogi helyzetben, a fent említett szerelmeseknél azonban úgy tűnik pusztán az érzelmekről van szó. - a szerk.

Medipress
 

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1654 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x