Fantasztikus lehetőség az Európai Kutyakiállításon! - Ingyenes...
Címlap / Őrület / Fantasztikus lehetőség az Európai Kutyakiállításon! - Ingyenes belépés diákcsoportoknak!

Fantasztikus lehetőség az Európai Kutyakiállításon! - Ingyenes belépés diákcsoportoknak!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-07-14

Minden gyermek kedveli az állatokat, főként a hűséges, játékos négylábú házikedvenceket. A kutyusok most hihetetlen mennyiségben érkeznek hazánkba a kutyakiállításra. Soha vissza nem térő lehetőség diákcsoportoknak egy ingyenes látogatás a rendezvényre! 

Október 3-án az ország iskoláiból csoportosan érkező diákoknak (min. 15 fő) a MEOE ingyenes belépést biztosít az Európa Kutyakiállítás területére! A G pavilonban a gyerekek megismerkedhetnek hazánk kilenc őshonos magyar kutyafajtájával. A REX Alapítvány és a FÁBE külön erre a napra elkészített játékos-oktatási bemutatókkal, vetélkedőkkel foglalkozik az ifjú látogatókkal. Szituációs gyakorlatok bemutatásával tartanak előadásokat szakmailag felkészült oktatók.

Október 3-án az Állatok Világnapja előtt egy nappal gyermekeinkben e rendezvényen való részvétellel elősegíthetjük az állatok iránti tiszteletet, helyes bánásmódot. A MEOE Európában először ad ilyen nagyszabású program keretében lehetőséget az ifjúság nevelésére, mely úgy gondoljuk egyedülálló és példa értékű.

A csoportok előzetesen az oktatas@rex.hu e-mail jelentkezhetnek Nyitrai Katalinnál a Rex Kutyaotthon Alapítvány zoopedagógusánál a résztvevők létszámának, korcsoportjának és   iskolájának, valamint a kísérőtanár elérhetőségeinek feltüntetésével!

Információk >>

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 1312 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x