Futás az éjszakában
Címlap / Őrület / Futás az éjszakában

Futás az éjszakában

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-01

A 2008-as olimpia jegyében zajló olimpiai futóesemény-sorozat utolsó állomásaként, és egyben az idei nyár búcsúztatójaként került megrendezésre a 13. különleges éjszakai futás. Budapesten, a Roosevelt téren gyűltek össze azok a futók, akik különleges futóélményre, és csodálatos helyszínre vágytak. 

A BSI és a Világjátékok Alapítvány közös szervezésében zajló esemény a sport és a kultúra kedvelői számára kívánt remek kikapcsolódási lehetőséget. A Váci Fúvószenekar indította a programot, megalapozva az este kiváló hangulatát, majd egy break csapat, és pom-pom lányok fokozták tovább azt. 20 óra 50 perckor következett az este egyik fénypontja, a nyárbúcsúztató tűzijáték, majd 21 órakor elrajtolt a 3400 főt számláló futómezőny. 

A startjelet Pulai Imre olimpiai bajnok kenus adta meg, aki Knapek Edina, Varga Gabriella és Imre Géza olimpikon vívók társaságában indította útjára a népes mezőnyt. A futók a kivilágított Lánchídon keresztül az Alagúton át a Budai Vár alatt tettek egy kört, majd a Lánchídon a pesti oldalra visszatérve a rakparton fejezték be a 6,5 kilométeres távot.

Elsőként Csillag Balázs szakította át a célszalagot, a szekszárdi futónak kevesebb mint húsz percre volt szüksége a táv teljesítésére. Őt Kustos Szabolcs és Szabó Gábor követte, ők állhattak fel a dobogó két alsóbb fokára. A nők mezőnyében Fuchs Renáta volt a leggyorsabb, megelőzve Góg Anikót és Tóth Líviát. 

A győztesek után folyamatosan érkeztek a futók a célba, a közönség vastapsától kísérve.

A remek hangulatú este programját a díjátadás, és a támogatók ajándékainak kisorsolása zárta, a csodálatos fővárosi fényektől övezve.

Eredmények:
6,5 km 

Férfiak
  1. Csillag Balázs (AC Szekszárd) 19:22
  2. Kustos Szabolcs (Vasas-Humansoft) 19:37
  3. Szabó Gábor (TFSE) 20:31
  4. Erős Gábor 20:39
  5. Rajnay Tamás (BHSE) 20:41

 

Nők
  1. Fuchs Renáta (Budaörsi Triatlon Club) 23:37
  2. Góg Anikó 24:31
  3. Tóth Lívia (Vedac) 24:42
  4. Benkó Gabriella (BHSE) 25:55
  5. Gyulavári Kata (Székesfehérvár) 26:08
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 1259 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x