Vezetésben csapnak össze a fair vezetésért kampányoló sztárok...
Címlap / Őrület / Vezetésben csapnak össze a fair vezetésért kampányoló sztárok - Szily, Csordás, Debreczeni, és még sokan mások!

Vezetésben csapnak össze a fair vezetésért kampányoló sztárok - Szily, Csordás, Debreczeni, és még sokan mások!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-09-22

Egyre több autó, egyre nagyobb füst és szmog, egyre több ideges ember az utakon - ez jellemzi leginkább Budapest és általában a városok utcáit. Az ideges vezető kevésbé figyelmes, így sajnos a közlekedés is egyre kevésbé biztonságos. Éppen ezért több, az autósportban és a vezetésben jártas sztár összefogott és kampányt indítottak, hogy felhívják a figyelmet a fair közlekedésre. 

A kampány zárásaként megrendezik a Légy te is Fair vezető! program döntőjét, ahol fény derül Magyarország legjobb vezetőjének kilétére. A verseny legizgalmasabb része minden bizonnyal a sztárfutam lesz, ahol Szily Nóra, Gönczi Gábor, Csordás Tibi, Debreczeni Zita, Répa Kata és Horty Gábor méri majd össze vezetési tudását!


Ízelítő a programból:
09:30 Érkezés
10:00 Civil futamok
11:00 Sztárfutamok
12:00 Sztárok döntője
12:30 Állófogadás
13:30 Civilek döntője
14:00 Eredményhirdetés

A kampány egyébként közel négy hónapig tartott, és nem a KRESZ értelmezéséről, hanem sokkal inkább azokról a problémákról szól, amelyek jellemzik a mindennapi, bármelyikünkkel előforduló közlekedési szituációkat: az irányjelző használatáról, a gyalogosokkal szembeni figyelmességről, és általában a felelősségteljes, „normális” közlekedésről. Az utakon tapasztalható általános morál javítását célzó kezdeményezés hitvallásához több olyan sztár is csatlakozott, akik igencsak otthon vannak az autózásban és a közlekedés témakörében.


A sztárok nemcsak kiragasztották autójukra a Fair vezető matricát, de osztogatták is azokat!
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 1457 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x