Unod a szállodai szobákat? Irány a börtön!
Címlap / Őrület / Unod a szállodai szobákat? Irány a börtön!

Unod a szállodai szobákat? Irány a börtön!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-13

Ha már eleged van a luxus-, a wellness-, a tengerparti és minden egyéb szállodából, ha már nem érdekelnek a szebbnél-szebb szobák és nem jössz lázba a legexkluzívabb étteremi kínálattól sem, ha valami egészen különlegesre vágysz és nem riadsz vissza a kihívásoktól, akkor vonulj börtönbe! 

Nem kell megijedni, szó sincs arról, hogy bárkit is bűnözésre csábítanánk, inkább egy új divatőrületről van szó: a börtönszállókról. Azok a pénzes és különlegességekre éhes ínyencek, akik már végigpróbálták a világ összes szállodáját a trópusi bungalótól a sokcsillagos dubai hotelekig és már semmi nem elég vagány nekik, azok számára élelmes üzletemberek kitalálták a legújabb trendi lakóhelyet: a börtönt.

Az ötlet valószínűleg abból fakadt, hogy jó páran közülük annak idején kipróbálták a lakóhelyek eme típusát, és valóban különleges élménynek találták. Másrészt vannak régóta üresen álló, különleges büntetés végrehajtó intézmények, melyeknek a neve már önmagában kulcsa sikerhez. Ilyen például az Alcatraz San Franciscoban, ahol 1250 dollárért eltölthet bárki egy éjszakát és egy nappalt, kötelező egy órás munkával és egy tál különleges vacsorával. A fizetővendég – bocsánat elítélt – annyit megválaszthat, hogy a szabadban vagy bent kívánja elvégezni az egy órányi munkát.


Az extrém élmények megszállottjainak kínál szállást, pontosabban rabságot a bostoni hírhedt fegyház is, amely 1973-ban zárta be kapuit, hogy most újra megnyissa, és szép kis summa fejében fogadja az önkéntes fegyenceket. Hasonlóan a stockholmi Langholman börtön celláiban is megszállhatnak azok az eszement adrenalin vadászok, akik egy vagyonért nem csak cellát, hanem rabruhát is bérelhetnek, sőt, egy nagyobb vagyonért cserébe lehet szökési kísérletet tenni, igazi üldözéssel a rabőrök elöl. A régi patinás fegyházak így mostanra ismét tele vannak, ám a modern kor rabjai nem követtek el semmi mást a bekerülés érdekében, mint hogy jó mélyen nyúltak a pénztárcájukba. Ez aztán az üzlet!


A legnagyobb érdeklődés If vára iránt van, a világ leghíresebb börtönéért sokan vagyonokat fizetnének, ám a Marseille közelében fekvő börtönsziget, ahol Monte Christo grófja is raboskodott egyelőre csak turistalátványosság. Pedig innen lenne ám igazi kihívás megszökni!

HarmoNet tipp:
Ismét megnyitották a titokzatos Montecristo szigetét >>
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 4369 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x