Buszjárat indul London és New York között - Vigyázat! Csak...
Címlap / Őrület / Buszjárat indul London és New York között - Vigyázat! Csak oda!

Buszjárat indul London és New York között - Vigyázat! Csak oda!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-10-28

Extrém hosszú utazásra hívja a buszozás szerelmeseit az angol OzBus társaság. Járatot indítanak London és New York között, ám vigyázat! A járat csak odafelé közlekedik. Hazajönni már repülővel kell. Vagy gyalog. Vagy úszva... 


Rendezvénynaptár
Különleges kirándulásra hívja a londoni buszok szerelmeseit az OzBus társaság. Akinek van elég ideje és pénze, na meg türelme és kispárnája a popsija alá, az végigülheti egy igazi londoni buszon az utat New Yorkig. A 22.500 kilométeres utazás egész Európán, Ázsián és Amerikán át valódi kuriózum, főleg, hogy egy menetrendszerinti városi busszal teszi meg az ember a 18 hetes utazást. A járat kényelmes lassú tempóban halad át 13 országon, érintve Amszterdamot, Berlint, Moszkvát, de láthatja a nagyérdemű Tibetet és a Kínai Nagy Falat is. 


Szibéria után egy rövid szakaszra át kell szállni repülőre, mert Alaszkába legutóbb csak az ősember tudott száraz lábbal átbuszozni, jaj miket mondok, átgyalogolni a Bering-szoroson. Alaszka után a Sziklás-hegység majd a Niagara-vízesés következik, majd a végállomás, New York. Sajnos nincs retúrjegy, a busz csak oda közlekedik, potom 5000 fontért. És ez csak a buszjegy ára. (Úgy másfél millió forint) Ha megtetszett az ajánlat, akkor tessék sietni, a 2009. március 26-án induló járatra már majd’ minden jegy elkelt! Érdemes kényelmes kispárnákat vinni az útra, ne feledd otthon a kamerádat, és egy kis whisky (rum, tequila, fütyülős barack, stb…) is jól jön majd, mert 18 hétig egy buszon ülve azért kell némi kedélyállapot javító dolog, akármilyen szép is az út, és bármilyen elszántak is vagyunk.

Annyi tuti, hogy egy ilyen út után meg sem fog kottyanni, ha a BKV-val reggelente másfél óra alatt érünk be melózni.
Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 1517 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 

/img/hirdetes/2021/9honap_banner-300x250-logo.jpg
 

Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x