Romantikus párkapcsolat? - A férfi legféltettebb igénye
hirdetés
Címlap / Őrület / Romantikus párkapcsolat? - A férfi legféltettebb igénye

Romantikus párkapcsolat? - A férfi legféltettebb igénye

Forrás: Medipress
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-29

Igen! Míg a fiatal lányok álomképeket kergetnek, állatorvosok lennének, elsők a nyelvi versenyen, vagy fotómodellnek készülnek, addig a fiatal fiúk legnagyobb részének a kiegyensúlyozott és romantikus párkapcsolat a legfontosabb. Hiába, felnőtt egy generáció, akik már pozitív anyai mintát kaptak! 


Rendezvénynaptár

Egy ausztrál kutatás szerint a párkapcsolat sokkal kiemeltebb helyet foglal el a fiatal férfiak értékrendjében, mint a fiatal nőkében. A fiatal férfiaknak rendkívül fontos az önbizalmuk erősítésének szempontjából a párkapcsolat. Ezt követi a másik nemmel való baráti kapcsolat és az egynemű barátság.

Az ausztrál Katolikus Egyetem orvostanhallgatója, Simon Rice vezette a kutatást, amelynek során 300, 18 és 25 év közötti fiatalt interjúvoltak meg. "Régóta tudjuk, hogy a férfiak általában jobban érzik magukat, ha biztos helyük van a szociális hierarchiában, ehhez pedig jelentősen hozzájárul a biztos párkapcsolat."

A kutatási anyag szerint ugyanakkor a párkapcsolat a nők önbizalmára nincs akkora hatással. A nők ugyanis gyakran más nőkkel való baráti kapcsolataikban is meg tudnak nyílni annyira, hogy ha szükségük van támogatásra, azt barátaiktól is megkaphatják.

"A férfiak azonban a magukról felállított maszkulin kép fenntartása érdekében nem beszélnek érzéseikről férfitársaiknak" - nyilatkozta Mr. Rice.

Medipress
Képek: piqs.de
 
 
[ 4095 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x