Szorongás, pánik, fóbiák, depresszió - Határtalan Harmónia...
Címlap / Őrület / Szorongás, pánik, fóbiák, depresszió - Határtalan Harmónia show a gyógyulásért

Szorongás, pánik, fóbiák, depresszió - Határtalan Harmónia show a gyógyulásért

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-11

Ha kész vagy a "gyógyulásra" és a változásra vésd eszedbe: van kiút! Tudunk Neked segíteni. Várunk szeretettel a következő Határtalan Harmónia előadásra ahol ezeket a témákat boncolgatjuk egy olyan előadó segítségével, aki számtalan embernek segített már kijutni a süllyesztőből! 

"Határtalan Harmónia, egy hely ahol minden szó mely elhangzik előadóink szájából, minden gesztus és érték ahhoz segít Téged, hogy életed könnyebb és boldogabb legyen."

A következő Határtalan Harmónia előadássorozat rendhagyó budapesti előadással várja az érdeklődőket októberi 29-én szerda este: (18:00-21:00 )
Kivételesen egy előadó tartja az estet, rendhagyó felállásban két blokkra bontva az előadást és az utolsó fél óra teljesen interaktív lesz.

HarmoNet tipp: Határtalan Harmónia: Pánikról, depresszióról, szorongásokról  >>

Előadó:
Csattos Ilona életterapeuta, aki számtalan magán személynek mutatta meg az utat, hogyan lehet pánikbetegségből meggyógyulni, több éven át is tartó depresszióból kilépni. Továbbá hogyan lehetünk sikeresek a munkában, a párkapcsolatban, az életünkben. Cégek és magánemberek életét változtatta meg pozitív irányba. Ezúttal a Határtalan Harmónia előadásra látogatókkal osztja meg tudását.

Téma:
Előadásának első részében "Hogyan szabadulhatunk meg a pánikbetegségtől, depressziótól, fóbiáktól, BÚCSÚ a rossz kedvünktől és negatív gondolatainktól" második részében a sokunkat érintő "Magányról és sikertelenségről, kiút a süllyesztőből."

A résztvevők közhelyektől mentes előadásra számíthatnak és tényleges lehetőségre ahhoz, hogy kilépjünk abból, ami nem jó nekünk.

Eredmény: több száz elégedett ember, akinek sikerült. Győződj meg róla Te magad is.
Jelentkezni e-mailen, a hatartalanharmonia@t-online.hu címen lehet!

VAGY NYERJ TE IS KÉT BELÉPŐT A HARMONET KVÍZÉVEL >>

Jegyeket az előadás kezdet előtt a helyszínen lehet átvenni. 17:10-18:00 óráig
Helyszín: Versailles rendezvényterem 1068 Budapest, Városligeti fasor 44. II. emelet
Mivel a terem kapacitása véges ezért a jegyek korlátozott számban kaphatók. Részvételi szándékodat időben jelezd felénk!
Részvételi díj: 2300,- Ft. (A kvíz nyertesének természetesen ingyenes!)

Részletek >>

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 4267 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x