A közterületek szigorú ellenőrzése várható
Címlap / Őrület / A közterületek szigorú ellenőrzése várható

A közterületek szigorú ellenőrzése várható

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-02-27

Néhány nap és gyertyák gyúlnak, koszorúk, csokrok kerülnek a sírokra, megtelnek a fővárosi temetők látogatókkal. A Fővárosi Közterület-felügyelet az elmúlt évekhez hasonlóan, kiemelten kezeli az illetékességébe tartozó sírkertek környékét. 

Az ellenőrzések, a területek átjárhatóságát akadályozó szabálysértések megelőzésének érdekében, már az ünnep előtti napokban (2008. október 30-tól), a kora reggeli óráktól megkezdődnek az érintett temetők környezetében (Csepeli, Farkasréti, Kispesti és Pesterzsébeti). 

Felügyelőink folyamatosan ellenőrzik a közterület jogszerű használatát, az engedélyhez illetve útkezelői hozzájáruláshoz kötött tevékenységek esetében a szükséges okiratok meglétét és érvényességét, továbbá nagy figyelmet fordítanak a közterületek rendjét és tisztaságát megsértő tevékenységek megelőzésére és megszüntetésére.

Azok, akik autóval kívánják megközelíteni a temetőket, számítsanak a megszokottnál lassabb haladásra.

Kérünk minden autóst, hogy legyenek figyelemmel a közlekedés többi résztvevőjére, a szabályoknak megfelelően helyezzék el járműveiket. Fordítsanak figyelmet arra, hogy értékeiket ne hagyják az autók utasterében.

Azoknak, akik a sírkertekbe tömegközlekedéssel kívánnak eljutni, érdemes tájékozódni az érvényes menetrend felől, mielőtt útnak indulnak.

HarmoNet tipp: Fontos információk: Temetők nyitvatartása, menetrendek >>

Tegyünk meg közösen mindent, hogy ez a hétvége az emlékezésé, a nyugalomé legyen!

Fővárosi Közterület-felügyelet
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1060 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x