Nagymamám is így készítette - amerikai módra
Címlap / Őrület / Nagymamám is így készítette - amerikai módra

Nagymamám is így készítette - amerikai módra

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-06

Míg az új amerikai elnök is nagymamájára büszke, aki házias kenyai ízekkel látta vendégül Kenya egész vidékét, mi Magyarországon nagymamánk főztjét próbáljuk rekonstruálni amerikai rendszerű milliós nagyságrendben. Ez alighanem kész Amerika! 

Kedvenc gyorséttermünk néhány hete úgy döntött, hogy nagyanyánk bundáskenyerével, lángosával, fasírtjával és aranygaluskájával köszönti Obama elnökké választását. Mi ezzel fogjuk meghódítani Amerikát. Ahány ház, annyiféle fasírt vagy galuska, de nehéz ellenállni ennyi újdonságnak, ha éhesen meglátogatjuk az Öreg MacDonaldék házatáját. Hazai farmon nevelik a sertést, a csirkét, s józamatú paprikás szósszal tálalják megfelelő zsemlés zöldséges körítéssel. 


„Nem gondoljuk, hogy jobban, vagy finomabban készítjük a Magyar Hetek promócióban megtalálható tradicionálisan magyar ételeket, mint a háziasszonyok, vagy a nagymamák. Nem is kívánunk versenyre kelni velük. Egyszerűen szerettük volna vendégeinket az éttermeinkben is a hazai, otthonos ízvilággal, választékkal meglepni, hogy valóban érezzék, az elmúlt 20 év róluk szólt, és eztán is nekik fognak szólni” – mondta a kommunikációs igazgató.


Dobosy Ildikó

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1051 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x