EGOoooogle: A netezők harmada önmagát keresi a világhálón!...
Címlap / Őrület / EGOoooogle: A netezők harmada önmagát keresi a világhálón!

EGOoooogle: A netezők harmada önmagát keresi a világhálón!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-06-03

Egy Németországban készült felmérés szerint a 14 éven felüli lakosság 34 %-a már rákeresett saját magára legalább egyszer az interneten. A németek önmagukról szóló adatok közötti kutakodása nem lehet egyedi a számítástechnika világában. 

A Bitkom névre hallgató távközléssel és információ technológiával foglalkozó vállalat által indított felmérés szerint a német internetezők egyharmadát érdekli, hogy mit írnak róla a világhálón. A felmérésre választ adók szignifikáns része írta már be a saját nevét a Google, a Yahoo, vagy valamely másik erre specializált oldal keresőmezőjébe. Leginkább a 30 éven aluli korosztályt érdeklik a róla megjelent információk, ebben a korosztályban az arány az átlag kétszerese, 67% használta már valamely keresőprogramot önmaga lekérdezésére. Az arányszám folyamatosan csökken a megkérdezettek korával arányosan, a 30 és 44 évesek körében már csak 41%, a 45 és 60 év közöttiek esetében 34%, míg a 60 évnél is idősebbek esetében csupán 10% az arány. 


A felmérés alapján az önmaguk internetes lenyomata után érdeklődő emberek többsége a vállalkozói kategóriában tartozik, akik számára tevékenységüket illetően fontos visszajelzés a világhálón róluk megjelent információ. A fenti szegmens 66%-a folyamatosan nyomon követi, hogy mit írnak róla az interneten. Emellett a cégek számára is érdekes lehet az 1001 embert megszólító reprezentatív felmérés alapján készült tanulmány eredménye, ugyanis fontos információkat tudnak leszűrni belőle a vállalati arculatépítéssel kapcsolatban. 

A német felmérés alapján könnyűszerrel feltételezhető, hogy Európa és a világ többi – internetet sűrűn használó – részében is hasonlóképpen érdeklődnek az emberek önmaguk iránt.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 1345 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x