Arrivederci Amore - Flipper Öcsi sincs már köztünk. Nyugodjon...
Címlap / Őrület / Arrivederci Amore - Flipper Öcsi sincs már köztünk. Nyugodjon békében!

Arrivederci Amore - Flipper Öcsi sincs már köztünk. Nyugodjon békében!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-16

Újabb áldozata az alkoholizmusnak. Flipper Öcsi, a Hungária, a Dolly Roll és a Step együttes egykori tagja kedden éjjel életét vesztette a Fejér Megyei Szent György Kórházban, ahol heteken át küzdöttek az életéért. 

A 46 éves művész Dunaújvárosban született 1962. május 29-én. Gyerekkorától kezdve zenélt és énekelt, 1982-ben lett a Hungária együttes tagja. Egy évvel később a Dolly Roll együttesben kap helyet, majd 1987-ben saját bandát alapít Step névvel.

A jóképű, fiatal srácot imádják a nők, szakmailag is sikeres, számos sláger fűződik a nevéhez. 1991-től szólóénekesként szerepel, külföldön is dolgozik. Összesen 14 albumon szerepelt. Sajnos, mint sok más híresség, ő is az alkohol rabja lett, többször állt intenzív kezelés alatt e miatt a probléma miatt. Bár egy ideje felhagyott a rendszeres italozással, legyengült szervezete nem volt képes regenerálódni. Egy újabb poharazás után október végén alkoholmérgezéssel szállították kórházba, ahol a hosszú kezelés eredményesnek látszott.

Állapota nemrég sokat javult, ám egy belső vérzés következtében kedden éjjel elhunyt. Hiába tettek meg érte mindent az orvosok, a sok évnyi italozás miatt szervezete teljesen leromlott állapotban volt, és nem tudták megmenteni. Flipper Öcsivel a magyar zenei élet egyik legnagyobb alakja távozott.

Korábban: Elhunyt Albert Györgyi >>

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 1599 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x