Nyilvánosságra hozták az idei Grammy-díj várományosait!...
Címlap / Őrület / Nyilvánosságra hozták az idei Grammy-díj várományosait!

Nyilvánosságra hozták az idei Grammy-díj várományosait!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-10-07

Közép-európai idő szerint csütörtökre virradóra bejelentették az 51. Grammy-díjkiosztó jelöltjeit. A Los Angelesben a díjkiosztók történetében első alkalommal nagyszabású koncert keretében tudatták a világgal, kik esélyesek a díjakra. 

Rendhagyó módon jelentették be az idei Grammy-díjak várományosait Los Angelesben. Az eddigiektől eltérően világsztárok részvételével megrendezett koncert keretében hozták nyilvánosságra, mely kategóriákban kinek lesz esélye elnyerni a díjat a 2009. február 9-i díjátadó ünnepségen. A koncerten fellépett többek között Celine Dion, Christina Aguilera, John Mayer és a Foo Fighters együttes is. 


Az idén a legtöbb jelölést Lil Wayne amerikai rapper kapta, aki nyolc kategóriában hódíthatja el az elsőséget, de a brit Coldplay zenekar sem szégyenkezhet hét jelölésével. Az év felvételére a Coldplayt Viva La Vida című nagysikerű lemezéért jelölték, de megküzd az elismerésért Lil Wayne a The Carter III című albumával, és egy másik rapper Ne-Yo lemezét is jelölték. A fiatal előadók között többszörösen jelölték Adele-t, Jazmine Sullivant, de az ismert nevek közül is olyan hírességek esélyesek, mint Paul McCartney, Alicia Keys, Bruce Springsteen vagy a Metallica. Női pop kategóriában újra hódíthat Pink, a férfiak között pedig Kid Rock, John Mayer vagy Paul McCartney lehet a befutó. Díjat nyerhet továbbá az Eagles, Sheryl Crow, Leona Lewis vagy Neil Young is.


Az együttesek között befutó lehet az AC/DC, az Eagles, a Radiohead, és természetesen a Coldplay is. Jelölték továbbá Beyoncét, Rihannát és a Who együttest is, nyilván mindegyikük tűkön ülve várja, hogy vajon sikerül-e elhódítania egy vagy akár több trófeát. Esély mindenképpen van, hiszen összesen 110 kategóriában mintegy ötszáz jelöltet, tehát 20% eséllyel bármelyikük befutó lehet, ami egész jó arány. A díjakat csak 2009 február 9-én adják át, addig mindenki izgulhat, vajon nyer-e aktuális kedvence valamilyen elismerést, vagy idén hoppon marad. A legnagyobb meglepetés természetesen az lenne, ha a legtöbb kategóriában jelöltek közül maradna díj nélkül valaki, bár arra nem fogadnék, hogy Lil Wayne vagy a Coldplay üres kézzel tér majd haza. A Grammy eseményei egy múzeum megnyitásával folytatódnak, aztán ahogy egyre közeledik a díjátadó, mindenki arra fog koncentrálni.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2879 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x