Karácsonykor a megyei Kórháznak is adományoznak!
Címlap / Őrület / Karácsonykor a megyei Kórháznak is adományoznak!

Karácsonykor a megyei Kórháznak is adományoznak!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-10-19

Annak érdekében, hogy az osztályon kezelt gyermekeknek karácsonyi hangulatot varázsoljunk, az anyagi támogatáson túlmenően, ünnepi finomságokkal lepjük meg őket. 


Rendezvénynaptár
Az év végi ünnepek közeledtével a győri Ceres ZRt. a megyei kórház gyermekosztályát ajándékozta meg. Vezetősége úgy döntött, hogy idén az üzleti partnereinek szánt karácsonyi ajándékok értékét jótékony célra kívánja felajánlani. "Idén a választás a győri székhelyű Petz Aladár Megyei Oktató Kórházra esett, ahol a gyermekosztályt támogattuk. Az összeg felhasználását nem kívántuk meghatározni, a kórház saját belátása szerint a legszükségesebbnek ítélt műszerek vagy egyéb eszközök beszerzésére fordíthatja majd" - mondja Horváth Attila, vezérigazgató.

Majd folytatja: "Annak érdekében, hogy az osztályon kezelt gyermekeknek karácsonyi hangulatot varázsoljunk, az anyagi támogatáson túlmenően, ünnepi finomságokkal lepjük meg őket. Mindig jó érzéssel tölt el, ha az adomány olyan emberek munkáját könnyíti meg, akiknek igazán nagy szüksége van rá. Amennyiben ez mosolyt is csal a gyermekek arcára, akkor igazán elértük célunkat."
Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 750 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 

/img/hirdetes/2021/9honap_banner-300x250-logo.jpg
 

Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x