Újabb ónoseső-hullám este! - Készülj fel!
Címlap / Őrület / Újabb ónoseső-hullám este! - Készülj fel!

Újabb ónoseső-hullám este! - Készülj fel!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-06-15

Ha már hazakorcsolyáztál, este ne indulj el. Bírd ki randi nélkül, vásárolj be hazafelé, és közlekedj lassan. 

Az eső és a hűvös szél miatt szívesen sietnénk, most ne tegyük. Az első hulláma az ónosesős csapadéksávnak a koradélutáni órákban az észak-keleti országrészbe szorult. A nyugati és a középső területeken jelenleg nem esik újabb adag ónoseső. Noha a korábban lehulott, mindenre könnyen rátapadó csapadék a mínuszok miatt, illetve mert kiadósabb mennyiségben egész vastagra duzzadva található meg az utakon, kertekben, ezért még mindig megtalálható.

A koraesti órákban azonban újabb hullámra kell számítanunk, ezért lehetőleg a kettő között térjünk haza, az enyhébb időszakban. A házunk előtt érdemes és kell kaparni, lapáttal jeget törni - a biztonságért mi vagyunk felelősek a törvény szerint, saját kapunk előtt!

A sózást környzetevédelmi szakemberek csak végső esetben javasolják, járdákon, autóutakon persze ez nagyon fontos lehet, de inkább maradjunk a homokkal való megoldásnál. A hirtelen jött enyhülés sajnos most e légköri jelenség érkezésével is együttjár. Készüljünk fel a veszélyre, ha lehet, akár holnap is tartózkodjunk otthon. Közlekedjünk óvatosan a megengedett átlagsebesség alatt!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 906 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x