Belső Jólét és Béke Meditáció
Címlap / Őrület / Belső Jólét és Béke Meditáció

Belső Jólét és Béke Meditáció

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-19

Ritkán van lehetőség arra, hogy sok ember összejöjjön egy közös évteremtős-éneklős meditációra, ami egyben önfeledt szórakozást, kikapcsolódást is nyújt. Bőség és béke, együtt Veletek, egy napon! 

Január 26-a ezen ritka alkalmak egyike... Kevesen tudják, hogy az énekelt szónak mágikus ereje van. És minél többen énekelnek egyazon éneket, a mágikus hatás ereje annyiszor erősebb. Most személyesen is megtapasztalhatod, hogyan kerülhetsz a Belső Jólét és Bőség tudatállapotába az éneklés útján... Hogyan zajlik egy ilyen meditációs közös éneklés? Nem kell hozzá más, mint a ráhangolódás saját belső hangodra. Egyszerű, könnyen megtanulható, jóléttudat-megerősítő dalokat éneklünk, melyek többnyire "A Course in Miracles" (Csodakurzus) megzenésített tanításai. Segítségükkel megtanulhatod, hogyan tudsz hangoddal pozitív, energetizáló hangulatokat teremteni a hétköznapjaidban. Bagdi Bella készségfejlesztő tréner és életvezetési tanácsadó, aki az emberek kibontakozásával, viselkedésével, "teremtő erejével" foglalkozik. Hosszú évek óta ad át egészen gyakorlati, a hétköznapi életbe beépíthető módszereket mindazoknak, akik tudatosan szeretnék irányítani életminőségük fejlődését. Az Álomszínház alapító tagja és színésznője. Olyan zenés-ének work-shopokat vezet különböző rendezvényeken, tréningeken, ahol az aktuális "zenekar" mindig maguk a jelenlévők.

Ezen a meditációs éneklésen is az egyszerű, ám dallamos énekek ismétlése az alapelv, hiszen a mantra-szerű ismétléssel egy magasabb mentális, érzelmi és szellemi minőség érhető el. Olyan dalok kerülnek terítékre, melyeknek szövegei célirányosan a lelki béke, belső jólét, és boldogság elérésére fókuszálnak. A dalok felvidítanak, megnyugtatnak, bíztatnak és felemelnek, hiszen a szavak és a dallam rezgése különleges, felszabadult és boldog tudatállapotot teremt. Éppen ezért nemcsak énekelni, hanem hallgatni is nagyon hatásos őket.Az éneklés Bőség meditációval zárul
, amihez a zenei aláfestést Fekete-Kiss Sándor "Szférák Zenéje" című improvizációja adja. Éneklés után közös teázással, beszélgetéssel folytatódik az este az Aranytíz Kávézójában! Töltődj fel te is a béke és a jólét energiájával!
Találkozzunk január 26.-án este 7-től az Aranytízben!


Időpont: Január 26, 19.00 óra
Helyszín: Aranytíz Művelődési Központ Színházterme
Cím: Budapest, V. Arany János u. 10.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 1847 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x