Megnyílt a Porsche Múzeum Stuttgartban
Címlap / Őrület / Megnyílt a Porsche Múzeum Stuttgartban

Megnyílt a Porsche Múzeum Stuttgartban

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-15

Hivatalosan január 30-én nyit a Porsche Múzeum, de a bennfentesek már szerdától megcsodálhatják a méregdrága autók álommúzeumát. Hatalmas költségvetéssel készült el a legújabb autómúzeum - megtekintése Porsche rajongóknak kötelező! 

100 millió Eurós rekord költségvetéssel épült fel Stuttgartban az új Porsche Múzeum. A hipermodern épület egy futurisztikus beton-acél-üvegcsoda, ahol 5600 négyzetméteren tekinthető meg a legendás autómárka történelme. A különleges eljárással készült múzeum épület, amely már önmagában is mérnöki csoda – a hatalmas acélszerkezetet mindössze három betonoszlop tartja - méltó a világhírű autómárkához.


A tervezők egy rendkívül dinamikus épületet álmodtak meg, amely tökéletesen illik a világ leggyorsabb autójához. A Porsche történetéből 100 évre visszamenőleg megcsodálhatunk mindent: a Lohner-Porsche kerékagymotortól kezdve a legújabb Porsche 911-ig, de kiállításra kerül többek közt az 1939-es Type 64, az 1948-as Porsche 356 „No. 1” Roadster és egy 1965-os Porsche 550 A Spider. A múzeum igazi csemege az autók szerelmeseinek, a Porsche rajongóknak pedig kötelező penzum! A beruházás 4 év alatt valósult meg, és a cég tulajdonosok valóságos zarándoklatra számítanak a márka rajongóinak és az építészet szerelmeseinek részéről.

HarmoNet tipp: Meghökkentő építészeti csoda: Üveghíd a Grand Canyon felett (Mesés fotókkal!) >>
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 1415 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x