45 év felett is létezik élet és munka!
Címlap / Őrület / 45 év felett is létezik élet és munka!

45 év felett is létezik élet és munka!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-12-04

A Csepeli Munkásotthon Alapítvány (Művelődési Központ), a Munkaügyi Központ együttműködésével a Szenior Foglalkoztatási Szövetség országos hálózatának részeként Szenior Foglalkoztatási Klub létrehozását határozta el. 

A Klub a 45 év felettiek foglalkoztatásának bővítése érdekében a munkáltatók és a dolgozni képes és dolgozni akaró álláskeresők közvetlen kapcsolatteremtéséhez, együttműködéséhez, az álláskeresők munkához juttatásához, képzéséhez, tájékozódásához, rekreációjához, közösséggé szerveződéséhez nyújt nyitott és befogadó szervezeti keretet.

A Klubbal megteremtjük a csepeli munkáltatók és a szenior álláskeresők foglalkoztatási fórumát, szenior állásbörzék és a közvetlen találkozások, az együttműködés helyszínét. Jogi, munkaerő-piaci ismereteket terjesztünk, a munkáltatói igényeknek megfelelően – a Munkaügyi Központtal közösen – szervezünk képzéseket, továbbképzéseket, munkaképesség-helyreállító, és fejlesztő tréningeket, közösségi és kulturális programokat.

Célunk, hogy a Klub a Szenior Foglalkoztatási Szövetség országos hálózatának tagjaként nyújtson új foglalkoztatási lehetőséget, kapcsolatbővítést, közösséget a lehető legtöbb 45 év feletti álláskeresőnek a munka világába való visszajutáshoz. A Szövetségről bővebben a www.szeniorfoglalkoztatas.hu címen tájékozódhat.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 2507 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x