Kerékpárral termeltek áramot a kazángyártók
Címlap / Őrület / Kerékpárral termeltek áramot a kazángyártók

Kerékpárral termeltek áramot a kazángyártók

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-05-23

Kapcsold k(i) kampány részeként energiaház, áramtermelő bicikli és rengeteg klímabarát jó tanács várta a Bosch dolgozóit a Junkers által rendezett környezetvédelmi programon a vállalat központjában. Kiderült: korszerű kazánokkal akár 40 százalékot is meg lehet spórolni a gázszámlán.  

Egésznapos, interaktív programon ismerkedhettek a klímabarát élet hétköznapi trükkjeivel a cég munkatársai csütörtökön. A Kapcsold k(i) csapat többek között egy "Energia Ház" makettjén mutatta be, hogyan lehet megkeresni egy lakás vagy ház energiavesztő pontjait. A dolgozók ezen kívül áramtermelő biciklin próbálhatták ki mennyi izomerő és energia szükséges a háztartási eszközök működtetéséhez. A "Kapcsold K(i)" szemléletformáló program - amely az Európai Unió pénzügyi forrásaiból és a Külügyminisztérium szakmai támogatásával valósul meg - egyik állomásaként látogatott el a Bosch központjába, a Junkers jóvoltából.

Tipp: Korszerű kazánok alkalmazásával az otthoni gázszámla jelentősen csökkenthető, például egy kondenzációs kazán használatakor akár 40 százalékos gázfogyasztás csökkenés érhető el."Örülünk annak, hogy már vállalati körben is érdeklődnek az éghajlatváltozás hatása, és a lehetséges válaszlépések iránt"
- mondta Csáki Roland, a WWF Magyarország kommunikációs igazgatója, aki szerint kevés odafigyeléssel, tudatos környezetbarát szemlélettel mindenki elkerülheti az energiapazarlást.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 2257 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x