Lakj luxushotelben: Te mit szólnál egy komornyikhoz a nászúton?...
Címlap / Őrület / Lakj luxushotelben: Te mit szólnál egy komornyikhoz a nászúton?

Lakj luxushotelben: Te mit szólnál egy komornyikhoz a nászúton?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-10-05

A legdrágább szállodák kínálatában már a komornyik is szerepel. Az elegáns és kimért urak mindenben a kedves vendég rendelkezésére állnak, akik a méregdrága lakosztályhoz berendezési tárgyként kapják a kifogástalan modorú és mindenre felkészült személyzetet. Valódi luxus, csak a leggazdagabbaknak. 

Hogy milyen szolgáltatásokat nyújt egy modern komornyik? Nos, teljes körűt. Gondoskodik mindenről, ami ura vagy úrnője kényelmét szolgálja, és mindezt igazi profi módjára, szinte láthatatlanul teszi. A legdrágább luxusszállodákban a lakosztályokhoz hozzá tartozik a személyre szóló személyzet, akiknek csak az a dolguk, hogy a vendégnek mindent biztosítsanak, ami kényelmét szolgálja. A modern komornyikok semmiben sem különböznek a régi idők elegáns és kimért személyzetétől, sőt, pont ez az egyik fő vonzerejük, amiért a kiváltságosak hatalmas összeget hajlandóak fizetni. Talán csak annyi a változás, hogy ezek a készséges szolgák jóval több mindenhez értenek, és sokkal felkészültebbek az élet számos területén. Nem csak ajtót nyitnak, vendéget fogadnak, kitöltik a teát, felveszik a telefont, hanem több nyelven tolmácsolnak, és profin kezelik a legmodernebb számítógépeket is.

Elsődleges feladatuk mégis az, hogy szinte láthatatlanul kiszolgálják a vendéget, és a nap 24 órájában rendelkezésre álljanak. Fontos, hogy remek emberismerettel rendelkezzenek, hiszen egy szállodai szoba „kellékeként” csak nagyon rövid idejük van arra, hogy folyamatosan változó uraikat és úrnőiket kiismerjék. Pillanatok alatt kell alkalmazkodniuk és észre kell venni a legcsekélyebb jelzéseket is, amelyből következtetni lehet a teendőkre. A legnehezebb mégis az, hogy az állandó jelenlét mellett mindig észrevétlenek maradjanak, miközben kitalálják a vendégek még ki sem mondott kívánságait. Ez valóságos művészet, amire sok modern komornyik szerint csak születni lehet.


Vajon mennyibe kerül mindez? Sokba – az átlag embernek. Semmibe – a milliárdosoknak. Például az egyik mexikói luxusszállodában külön strandkomornyikok vannak, akik arról gondoskodnak, hogy a vendégek maximális kényelemben barnulhassanak. A vendégeket napozókrémmel kenik be, olvasni valóról gondoskodnak, törölközőt, napernyőt készítenek ki, italt szervíroznak, permetezik a hűsölni vágyókat. Ez csupán 700 dollár felár éjszakánként. Csekélység. Ha pedig a Las Vegas-i MGM szállóban vesszük ki lakosztályt, akkor több komornyikra is számíthatunk. A személyi spa-komornyik arra felügyel, hogy minden lámpát személyre szabottan beállítson, az erősséget, a magasságot, hogy a szobák megvilágítása tökéletes legyen. Kikeveri kedvenc aromaterápiás koktélunkat, nyugtató, gyógynövényes fürdőnket, és beállítja a tévé vagy a hifi hangszóróit, hogy a zene a legkellemesebb legyen. Alvásunkról külön altató-komornyik gondoskodik –tarifája 500 dollár éjszakánként - aki azon felül, hogy nyugtató teát főz, kispárnát és takarót választ, előkészíti az ágyneműt és a hálóruhát, beállítja a hálószoba hőmérsékletét, páratartalmát, még altatódalt is énekel és betakargat. Hát nem csodálatos?

HarmoNet tipp: Luxuslakosztály a víz alatt >>
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1798 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x