Szárazon és vízen - Autóbusz, amelyik úszni is tud
Címlap / Őrület / Szárazon és vízen - Autóbusz, amelyik úszni is tud

Szárazon és vízen - Autóbusz, amelyik úszni is tud

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-04-02

Kedves Uraim, ha igazán különleges nyaralásra vinnék a családot, akkor íme, itt a nagy lehetőség! Nem kell hozzá más, csak egy saját lakóbusz, amelyik úszni is tud, ha kell. Kívül remek formatervezés, belül hatalmas motor, az utastérben a legnagyobb luxus, és bárhol elmegy, szárazon és vízen egyaránt. 

A Terra Wind egy igazi kétéltű jármű, amely magában foglal egy luxus lakóbuszt és egy különleges jachtot. Terra Wind Amphibious RV: akár közúton, akár folyón, tavon szeretne közlekedni, ez a megoldás! Gondolta volna, hogy valaha is készítenek olyan járművet, amely egyszerre autóbusz, hajó és egy kényelmes lakás? A Terra Wind pontosan ez. A berendezésből nem hiányzik sem a bőrülés, sem a plazma tévé, sem a franciaágy, de van benne fürdőszoba, konyha, nappali is minden luxussal felszerelve. A busz hátulja lenyitható, így akár a tó közepén horgászni is lehet, vagy úszni egyet, ki sem kell menni mozgó luxuslakásukból. Az utakon való tájékozódást fedélzeti számítógép segíti, a tavon, folyón egy hajócsavar viszi át ezt a nem mindennapi járművet.


A hatalmas belső térben az egész család kényelmesen elfér, az utas tér alatt a nagyobb csomagoknak is bőven van hely a víztartályok és üzemanyagtartályok mellett. A buszba 500 liter tiszta vizet tölthetünk, ami két külön tartályba kerül használat után: a kevésbé szennyezett és a nagyon szennyezett tartályba. Erre a takarékosság miatt van szükség, a kevéssé szennyezett víz még remekül alkalmas például a vécé lehúzására. Nem kell költeni szállodára sem, mert a lakóbusz vetekszik bármilyen luxuslakosztállyal. Mahagóni burkolat, a legmodernebb háztartási gépek, kényelmes ágyak, exkluzív bútorok kaptak helyet ebben a mobil paradicsomban, még mosógép és jéggép is van benne. A 14 tonnás járművet egy hatalmas Caterpillar turbó feltöltéses, 7 literes, 330 lóerős diesel motor hajtja, szárazon a kerekeket, vízen a hajócsavart működtetve. Hogy mindezt mennyiért állíthatjuk be a garázsba? Az alapár 850.000 dollár, de van drágábban is...

HarmoNet tipp: Lakj luxushotelben: Te mit szólnál egy komornyikhoz a nászúton? >>
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 3342 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x