Mi mind összetartozunk! - Dobolás és tánc a Földért
Címlap / Őrület / Mi mind összetartozunk! - Dobolás és tánc a Földért

Mi mind összetartozunk! - Dobolás és tánc a Földért

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-01

A Föld Népeinek Mexicói Egyeteme felhívást intéz a Föld minden kultúrájához, nemzetéhez és szervezetéhez, hogy csatlakozzon - egy ősi mexicói jóslat alapján - "A 8000 Szent Dob" Hangjához. Az Otomi Idős Bölcsek és a Tiszteletre Méltó ősök, az otomi Szentélyben kinyilvánított víziója és próféciája szerint az a nap, melyen "Nyolcezer Szent Dob" hangja egybekapcsolódik, lesz kizökkent világunk és az Anyatermészet, - a mára teljes egyensúlytalanságban élő összes növényi-, és állati faj, valamint a szétesőben lévő emberi családok - valós gyógyulásának kezdete. 

A Világeseménynek köszönhetően a közösségek és családok tagjai, minden férfi és nő gyógyító energiában részesül, mely segít feloldani a külső és belső konfliktusokat, ezzel hozva több békét, jólétet, szépséget és harmóniát az életbe. Hiszünk benne, hogy az Ősi Bölcsesség megnyilvánulásai - az imák, szertartások, dobkörök, összejövetelek, a kultúrák áramlása - segítséget hozhat az óceánok, a tengerek a növények, az állatok, a hegyek és őserdők gyógyulásához és az emberek öröméhez. Az Otomi Tolték Öregek és a Bölcsesség Őrzői 2003 óta rendezik meg minden évben a "Nyolcezer Szent Dob szertartását," az ősi emberi Közösségek a Béke és A Földanya Védőinek részvételével. Az idei világot átfogó, az Anyaföldet gyógyító Szertartáshoz Magyarország is kapcsolódik. Pomázon, a pilisi Klisza dombon szabadtéri piknikkel készülnek a szervezők bográccsal, össznépi dobolással, a nimfák táncával du.15. órától. Budapesten a Gödör klubban, az Erzsébet téri Kulturális Központ és Parkban ismert előadó művészek részvételével 18.30-tól kezdődik a "happening". A dobolást gyakorlott Dobosok vezetik több szólamban. Mindenki hozhat bármilyen dobolásra, ritmus ütésére alkalmas eszközt (pl. edényeket is). A dobolásban, szertatásban, és a táncban tehát mindenki részt vehet, sőt mindenkit szertettel Várunk! A részvétel ingyenes.

Eljött az idő, hogy együtt csatlakozhassunk a "8000 Szent Dob" Világot átfogó hangjához! Hogy újra egyesüljünk, felfedezzük a Négy Égtáj összes minőségét, begyógyítsuk a történelmi sebeket, megtisztítsuk önmagunkat, és felébresszük a Kozmikus Energiát a gyógyító hangok; a dobok ritmusa, és a közös tánc erejével! Az Est végét a megújulás szimbólumaként Szakrális (nim)Faültetéssel koronázzuk meg - a park egyik kiszáradt fájának helyére.

"Dobolás és Tánc a Földért"
2009. Márc 21-én 18.30 - 19.30-ig Gödör klub
Kezdés: 18.30! Legyél pontos!


További info >>

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1593 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x