Kultúr-túra: Európa újraegyesülése egy vonatszerelvényen...
Címlap / Őrület / Kultúr-túra: Európa újraegyesülése egy vonatszerelvényen

Kultúr-túra: Európa újraegyesülése egy vonatszerelvényen

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-10-28

Az Erasmus Student Network, Európa legnagyobb, hivatalos nemzetközi ifjúsági szervezete egyedülálló módon ünnepli a Vasfüggöny leomlásának és saját fennállásának 20-ik évfordulóját: március 28-án Pozsonyból vonat indul, amely 25 nap alatt bejárja egész Európát. A szerelvényre mind a 40 állomáson - így Budapesten is! - fel lehet szállni. A két évtizede újraegyesült Európát ünneplő túrához bárki csatlakozhat, aki elmúlt 18 éves! 


Rendezvénynaptár
Az ESN Train március 28. és április 21. között 18 különböző országban áll meg, és több ezer embernek teszi lehetővé az egymással való találkozást. 

A projekt célja a kultúrák közötti párbeszéd elősegítése, sokféleségüknek bemutatása és egy hihetetlen utazás élménye. A vonat maga is kulturális tevékenységek színtere: a három kocsiban fotókiállítások, filmvetítések, koncertek és állandó foglalkozások várják az érdeklődőket. A projekt az Európai újraegyesítés, a vasfüggöny lehullása óta eltelt 20. évnek és az Erasmus Student Network 20. születésnapjának megünneplésére jött létre.

Hazánkba április 3-án reggel 8 órakor érkezik a vonat a Keleti pályaudvarra. Ezen a pénteki napon reggeltől estig színes programokkal (városnézés, játékok, este fergeteges mulatság a Livin Room Café-ban) várja külföldi vendégeit az ESN Hungary, hiszen míg a vonat hajnali 2-kor elindul, ébren kell tartani ezt a 3-400 fiatalt!

További részletek >>
Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 1335 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 

/img/hirdetes/2021/9honap_banner-300x250-logo.jpg
 

Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x