Nudihotel: Egy szálloda, ahol a ruhát az ajtóban le kell vetni!...
Címlap / Őrület / Nudihotel: Egy szálloda, ahol a ruhát az ajtóban le kell vetni!

Nudihotel: Egy szálloda, ahol a ruhát az ajtóban le kell vetni!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-09

Az extrém szálláshelyeket kínáló hotelek újabb gyöngyszeme készül a festői környezetben található Freudenstadt városában. Kereslet bizonyára lesz a furcsa szolgáltatásra, hiszen másként nem vágna bele senki, sőt, az ötlet sem merült volna fel. Hogy miről van szó pontosan? 

Egész pontosan arról, hogy az oly népszerű nudista strandok után most itt a vadiúj nudihotel! A Fekete-erdőben található gyönyörű városka, Freudenstadt – neve magáért beszél: „Élvezetek Városa” – ad otthont az első olyan szállodának, ahol a vendég az ajtóban vetkőzik, és csak távozáskor öltözik fel ismét. A Hotel Rosangarten szigorú házszabály szerint a vendégeknek le kell majd venniük a ruhájukat a bejáratnál és a hotel területén végig mezítelenül kell maradniuk. A részletes házirend a világhálón már elérhető, annak ellenére, hogy a város vezetősége még nem egyezett meg a befektetőkkel és az üzemeltetőkkel a szálloda működésével kapcsolatban. Bár a vállalkozók nagy optimisták, a honatyák fanyalognak. Michael Krause, Freudenstadt turisztikai azt mondta, hogy még nem véglegesítették a hotellel való szerződést és kérdéses, hogy mikor folytatódhat a project. "Mindig jó, ha egy új hotel jön, de inkább egy hagyományos koncepciót támogatnék." - jelentette ki Krause. A szomszédos svájciaknak sem tetszik az ötlet, annak ellenére, hogy a házirend szerint szigorúan tilos minden fajta nyilvános szexuális aktivitás, és aki megszegi, azt azonnal kiteszik a hotelből.

HarmoNet tipp: Félmeztelen személyzet, pazar hálószoba - szállodák az erotika jegyében (Pikáns képekkel!) >>

A befektetők bíznak abban, hogy a Skandináviában és Franciaországban működő hasonló hotelek mintájára itt is minden rendben lesz.
"Ez lesz az első nudista hotel Németországban. Hasonló jellegű hotelek már működnek Skandináviában, Horvátországban és dél-Franciaországban." – mondta az egyik leendő alkalmazott. Az ottani meztelen szállodákban probléma nélkül megy minden, és igen nagy a kereslet. Németországban is egyre többen szeretnének egy-egy ruhátlan hétvégét eltölteni akár egyedül, akár családosan vagy baráti társasággal. Az nudizmusra vonatkozó igényeket jól jellemzi, hogy a környéken még olyan turistaösvényeket is kijelölnek, ahol a természetbarátok a maguk természetességében óhajtanak hódolni szenvedélyüknek: a kirándulásnak és a pucérkodásnak. Az ádámkosztümös turistáknak csupán arra kell vigyázniuk, nehogy véletlenül a határ túloldalára is átbarangoljanak: Svájc a meztelenkedést nem tűri, már készülőben a törvény, amely minden ilyesmit szigorúan büntetne.

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 10409 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x