Indul a vihar szezon!
Címlap / Őrület / Indul a vihar szezon!

Indul a vihar szezon!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-10

Az utóbbi években már a Kárpát-medence sem nyújt kellő védettséget a zivatarok romboló ereje ellen. Indul az újabb vihar szezon, mire számíthatunk? 

Az utóbbi esztendőkben Európa szíve, és a Kárpát-medence sem nyújt már kellő védettséget a zivatarok pusztító ereje ellen. Tornádócskákat, forgó tölcséreket figyeltek meg. A viharok hirtelen alakulnak ki, és nagyobb pusztítást hajtanak végre. A jég komoly károkat okoz, az ónoseső az átmeneti időben életveszélyt jelent, a hőingadozás pedig legyünk őszinték, nem embernek való.

A zivatarok a napokban kezdődnek meg. Ok az erős, hirtelen felmelegedés, és az instabilabb időjárási helyzet. A légkör páratartalma igen csak megnő, és bizony számíthatunk gyorsan kialakuló tavaszi záporokra, zivatarokra, akár erős villámtevékenységgel és heves, erőteljes széllel. Nem árt egy esőkabátot vagy ernyőt magunkkal cipelni ekkor a táskánkban, és érdemes az időjárás előrejelzéseket is figyelni.

A viharok mindemellett szerelmeseinek kiváló kikapcsolódást jelentenek. A viharok kergetésére egész csoportok gyűlnek össze, s a jelenség (kép, hang, hangulat) valóban nagyon szép. A szervezet számára általában feszültséget (a légnyomás miatt) kirobbantó, feloldó, megtisztító érzés egy-egy zivatar. A megfigyeléseket amatőrök is végezhetik, kevéske ismeretekkel, akik ezzel hozzátesznek a profik munkássághoz. A pontos, precíz, részletes megfigyelések segítik, hogy pontos és gyors előrejelzéseket kapjunk és tömegtájékoztatáson keresztül mindenki fel tudjon készülni a környezet egészének romlása miatt való hirtelen állapotváltozásokra.

Figyeljük a híreket, legyünk óvatosak, hordjunk magunkkal vízálló ruházatot is!

FK
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1111 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x