Ingyen szállás kell? Gyere a kanapémra!
Címlap / Őrület / Ingyen szállás kell? Gyere a kanapémra!

Ingyen szállás kell? Gyere a kanapémra!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-05-21

Kanapészörfösöknek (CouchSurfing) nevezik azt a társaságot, mely egy különleges, humánus elven működő szerveződés: a tagok megosztják egymással kanapéjukat - persze csak képletesen! 

Ez egy nemzetközi hálózat, amelynek tagjai vendégeket fogadnak, egész egyszerűen a nappalijuk kanapéján. A CouchSurfing persze nem csak a kanapéról, mint bútordarabról szól, nem csupán ingyen szállást biztosít a világ körül; sokkal inkább kapcsolatok teremtéséről, világszerte.

HarmoNet tipp: http://www.couchsurfing.com/ a weblap, ahol regisztrálhatjuk magunkat, ha van egy szabad kanapénk, cserében más kanapékért.

A tagok egy jobb világot hoznak létre. A küldetés csodás: kinyitják otthonuk és szívük ajtaját, így engedve bepillantást az életükbe. Valódi HarmoNetes filozófiát képviselnek tehát! Lebontják a korlátokat, és üdvözölik mindazt, amit egy másik kultúra megismerése tesz lehetővé. Jelentős és mély emberi kapcsolatokat hoznak létre óceánokon, kontinenseken, kultúrákon keresztül. A CouchSurfing nemcsak az utazási szokásainkat kívánja megváltoztatni, hanem a világhoz való viszonyunkat is.

Megszívelendő jelszavuk: segíts te is, hogy kanapéról kanapéra jobb legyen a világ!
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 1557 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x