Játékok a mama ölében
Címlap / Őrület / Játékok a mama ölében

Játékok a mama ölében

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-02

Ölbeli játékok szakmai napja, a Kerekítő ölbeli játék és mondóka klub megrendezésében az Innováció és Kreativitás Európai Év 2009 jegyében. 

Kerekítő ölbeli játék és mondóka klub módszertani tanfolyamra várunk érdeklődőket, óvónőket, gondozónőket, játszóházvezetőket, védőnőket, valamint már működő baba-mama foglalkozásvezetőket, művelődési házak baba-mama klubjainak vezetőit (akik a jövőben havonta egyszer Kerekítő klubot is vezetnének saját munkájuk mellett) és mindenkit, aki csupán csak érdeklődik a téma iránt. Baba-mama klubvezetők figyelmébe is ajánljuk a havi egy ölbeli játékklub vezetésének lehetőségét, vagy saját továbbképzésük vagy Kerekítő kollégákkal való együttműködés formájában.

Időpont: 2009. június 6-án 9-től -19 óráig (tíz óra, négy vendégelőadással: gyógypedagógiai, zene és óvódapedagógiai és néprajzi megközelítéssel).

Hely: Budavári Művelődési Házban, Jakabosné Kovács Judit drámapedagógus szervezésében

Kerekítő szakmai nap nyitott előadása:
Sándor Ildikó, néprajzkutató, a Hagyományok Háza munkatársa előadása június 6-án szombaton 14-órai kezdettel a Budavári Művelődési Házban nyitott nem tanfolyami résztvevők, szülők számára is 500 Ft-os belépővel!Előzetes jelentkezés nem szükséges.

Téma:
A tücsökringató kötet születése
Hogyan játszották az ölbeli játékokat a falvakban?
Részletek és jelentkezés >>

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 1033 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x