Elképesztő! YouTube videóval vezette le a szülést!
Címlap / Őrület / Elképesztő! YouTube videóval vezette le a szülést!

Elképesztő! YouTube videóval vezette le a szülést!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-07-16

Egy brit férfi a YouTube videói segítségével segítette világra kisfiát, miután feleségénél korábban indult meg a szülés. 

Marc Stephens, a Királyi Haditengerészet 28 éves mérnökét meglepte, mikor feleségénél, Jo-nál, három héttel korábban indult meg a szülés Redruth-ban, délnyugat Angliában.

Beírta a Google internetes keresőprogramba a „hogyan segítsünk világra egy újszülöttet”. „Még pánikolni sem volt időm. Este 10:30 körül kezdett el panaszkodni. Felmentem a Google-ra és megnéztem pár videoklipet a YouTube-on.” – magyarázta, hozzátéve, hogy három idősebb gyermekük után felesége gyorsan megszült.

„Hajnali 2:30-kor felébresztett a feleségem, de amikor a szülésznőt hívtam, közölte velem, hogy elfoglalt a kórházban. A következő pillanatban a feleségem már négykézláb jött ki a hálószoba ajtaján. Lenéztem, és már látszódott a baba feje.”

Miután segített neki világra hozni a gyermeket, összeszedte három nagyobb lányukat, Jasmine-t (2), Sophie-t (5) és Zoe-t (6), és az egész családot mentőautóval szállították be a Royal Cornwall Kórházba, Truro-ba.

Órákkal később már ismét otthon voltak, ahol Stephens látta el feleségét és gyermekeiket, újszülött fiukkal, Gabriellel együtt.

Medipress


 

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 3717 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x