Ez egy ilyen nap: Natalie Portman is keblet villantott
Címlap / Őrület / Ez egy ilyen nap: Natalie Portman is keblet villantott

Ez egy ilyen nap: Natalie Portman is keblet villantott

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-04-02

Úgy látszik, a tegnapi nap a cicivillantások ideje volt a sztároknál. A TV2 nézői mellett Hollywood-nak is jutott egy villantás. 

A színésznő a Fehér Ház tudósítóinak tartott vacsorára érkezett vasárnap, s szokás szerint pózolni a fotósoknak, a villantásra tervezett ruhája pedig felfedte mellbimbójának egy részét. A különleges szabású estélyiben - mely alá melltartót venni is elég nehézkes lett volna - a sztár magabiztosan mosolygott, így valószínűleg észre sem vette, hogy éppen egy - Hollywoodban különben manapság divatos -  ruházati baleset áldozata.Nagyon valószínű azonban, hogy Natalie Portman nem "véletlen-készakarva" villantott, ellentétben például Britney Spears vagy Paris Hilton kisasszonyokkal. Olyannyira nem, hogy ez volt az első eset, hogy ruházati balesettel hívta fel magára a figyelmet. A színésznő ráadásul nem csak a való életben ragaszkodik ruháihoz.

Harmonet tipp: Kánikula a stúdióban - kivillantak az időjós cicijei >>>

A mélyen vallásos zsidó Natalie sokáig még a filmjeiben sem volt hajlandó meztelen jelenetet vállalni, a Mindenütt jó című film főszerepét ezért utasította vissza. Az áttörés 2007-ben jött el, amikor a Hotel Chevalier című filmben mindenki nagy örömére egy szál zokniban mutatkozott a vásznon.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 3055 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x