Nemzetközi játszótér - 20 ezer dolláros nyeremény a művészetért...
Címlap / Őrület / Nemzetközi játszótér - 20 ezer dolláros nyeremény a művészetért

Nemzetközi játszótér - 20 ezer dolláros nyeremény a művészetért

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-05-23

Nemzetközi játszóteret alapított a Swatch és az MTV! A különleges kezdeményezés a világ fiatal, feltörekvő művészeinek online játszótere, ahol képzőművészeti alkotásaikat "állíthatják" ki, mutathatják be, vitathatják meg, és természetesen lehetőségük nyílik arra, hogy egymással kommunikáljanak. A Swatch MTV Playground felületén nemcsak erre nyílik lehetőség: az első versenyen, amelynek témája a jövő, 20 ezer dollárt nyerhet egy tehetséges fiatal alkotó. 

A Swatch MTV Playground egy új és izgalmas közösségi honlap, amely világszerte élő kreatív tagjainak munkáit mutatja be. Az oldal célja az, hogy egy nagy nemzetközi közösségbe tömörítse a világ összes táján élő alkotókat és formatervezőket, és lehetővé tegye, hogy egymással kommunikáljanak. A virtuális játszótéren a művészek szabadon kapcsolatba léphetnek egymással, és szabadjára engedhetik a képzeletüket is…

A Swatc MTV Playground elindította első versenyét is, amelynek témája: Képzeld el az időt a jövőben! Az alkotások formája nem szorosan kötött, lehet zene, film, két vagy háromdimenziós animáció, nyomatterv, mozgásterv, illusztráció vagy nyomat. Ezekből várja az MTV a pályamunkákat, és a nyeremény is értékes, ráadásul két kategóriában is díjaznak.

Azok, akik még tanulnak, 20 ezer dollárért szállnak ringbe, amelyet szabadon fordíthatnak a tandíjukra, vagy a projektjük finanszírozására egyaránt. A már nem kezdő kreatív szakemberek nyereménye pedig egy utazás, amelyet egy szabadon választott, általuk inspirálónak tartott kiállítás a célja, vagy akár egy olyan művészeti esemény, amelynek nagy a jelentősége. A második és harmadik helyezettek művészeti lapok, könyvek előfizetéseit, galériák és múzeumok éves belépőit nyerhetik majd.

A verseny július 10-én, pénteken zárul, és várják azokat az alkotásokat, amelyek a témában – Képzeld el az időt a jövőben! – készülnek. Természetesen a magyar művészek alkotásai is versenybe szállhatnak az értékes nyereményekért.

Online játszóbox >>
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 1450 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x