Strandra Magyar! Egy belépő, 9 napra, 100 strandra!
Címlap / Őrület / Strandra Magyar! Egy belépő, 9 napra, 100 strandra!

Strandra Magyar! Egy belépő, 9 napra, 100 strandra!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-07-14

Magyarország csodálatos helyekkel, elrejtett kis településekkel, vagy éppen nagy vonzerejű népszerű városaival várja a nyári pihenés, a kikapcsolódás idejére valamennyiünket. Az utazni vágyók, a vízpartok és strandok szerelmesei előtt azonban most példátlan lehetőségek sokasága nyílik meg új turisztikai célpontok felfedezésére és megismerésére, méghozzá igencsak pénztárca kímélő módon! 

A Strandra Magyar! Magyarországi Strandfesztivál 2009. június 27. és július 5. között kivételes strandolási lehetőséget nyújt a fürdőzni vágyóknak: egyszeri kedvezményes belépő megvásárlásával 9 napon át biztosít országszerte akár 100 strandra, aquaparkba, termál- és gyógyfürdőbe, uszodába belépést!

Az esemény egyik célja visszacsábítani a gyönyörűbbnél-gyönyörűbb magyar strandokra a hazai közönséget. Most a strandfesztivál kiváló alkalmat teremt az érdeklődőknek, családoknak  az ország strandjainak, termál- és gyógyfürdőinek megismerésére, kipróbálására, újrafelfedezésére igen kedvező feltételekkel.

A rendezők alapvető törekvése egyezik a Magyar Turizmus Zrt. 2009-es hazai turizmusélénkítő stratégiájával, amely felhívja figyelmünket az itthon is megszerezhető turisztikai élményekre: „Itthon láss csodát!”. Való igaz, a vizek országaként csodálatos dolgok itthon is vannak! A szervezők szándéka ezért a strandkultúra népszerűsítése mellett, hogy a nyaralni vágyók ne csupán a tengerparti nyaralásokat részesítsék előnyben, hanem fedezzék fel „újra” a belföldi vízpartokat, fürdőhelyeket.

A Strandra Magyar! kínálta kedvezményes strandolási lehetőséggel még ebben a gazdaságilag kedvezőtlenebb helyzetben sem kell lemondani a pihenésről! Sőt, a nehezebb szociális helyzetben élők, nagycsaládosok számára is alkalom nyílik arra, hogy szélesebb körben betekintést nyerjenek hazánk fürdővilágába.

Ugyanebben az időszakban ezért a strandokkal, fürdőkkel egy településen működő szállodák közül többen is kedvezményes szálláslehetőséget kínálnak majd a résztvevőknek, elősegítve a nyaralással kapcsolatos választási döntéseket. A programhoz folyamatosan csatlakozó strandok és szállodák részletes ajánlatai a weboldalon érhetők el, valamint a jeggyel rendelkezőknek az első belépéskor átadásra kerülő programfüzetben.

A belépőjegyek 2009. május 21-től a rendezvény utolsó napjáig megvásárolhatók országosan 4500 lottószelvényt értékesítő helyen (lottózókban, postákon, trafikokban), valamint a Ticket Express jegyiroda hálóztában (www.tex.hu). Felnőtt jegy 1800 Ft/9 nap, gyerek jegy 14 éves korig: 1200 Ft/9 nap.

A 9 napra szóló belépő rossz idő esetén sem vész kárba, mert a programhoz fedett uszodák és fürdők is csatlakoznak. Mindezek mellett a Strandra Magyar! karszalaggal rendelkezők a legtöbb strandra sorban állás nélkül is bejuthatnak.

Magyarország csodálatos, itt a lehetőség megismerésére, felfedezésére is! Kalandra, útra, strandra magyar!

Akik már csatlakoztak és várják a fürdőzőket: Aqua Termál és Kemping Csorna, Fényes Fürdő és Kemping Tata, Gyomaendrődi Liget Gyógyfürdő és Kemping, Hajdúdorog Strandfürdő, Kisköre Szabadvizű Strand, Lido Strand Vonyarcvashegy, Sellő Wellness Centrum Dabas-Gyón, Tölgyes Gyógyvizű Strand és Kemping.

További információk: www.strandramagyar.hu 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 2457 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x