Dumavölgy-Humorvár Nagyvázsonyban
Címlap / Őrület / Dumavölgy-Humorvár Nagyvázsonyban

Dumavölgy-Humorvár Nagyvázsonyban

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Többek között Badár Sándor és Szőke András is ott lesz az idei Dumavölgyben. A július 24-től augusztus 2-ig tartó rendezvényen a Comedy Central bemutatja és a Showder Klub sztárjai lépnek színpadra a magyar humorcsatorna támogatásával. 

Idén nyáron is megrendezi Nagyvázsony Község Önkormányzata és a Dumaszínház a Dumavölgy-Humorvár eseménysorozatát, amelynek fő támogatója a Comedy Central humorcsatorna. A tíznapos fesztiválon a Comedy Central bemutatja és a Showder Klub című stand-up műsor humoristáival találkozhat a közönség szinte érintésnyi távolságból, a Kinizsi vár mellett.


A tavalyi hagyományteremtő rendezvény, amely szolid nyereséggel és rendkívüli közönségsikerrel zárult, immár mint hagyományos „humorfieszta” vág neki a második évnek. A rendezvény idén is a tavalyi konstrukcióban valósul meg. Az esetleges nyereség egy részét az önkormányzat kapja, míg a veszteség kockázatát a Dumaszínház viseli.

Ezen kívül a helyi lakosok a regisztrációt követően jelképes áron juthatnak hozzá az intenzív humorbevitelhez július 24. és augusztus 2. között. A rendezvény a Művészetek Völgye lángjának szikráit viszi tovább, hiszen a Völgytornác rendezvény keretein belül teljesedik ki, szökken virágba.


A színpadon többek között Badár Sándor, Szőke András, Beliczai Balázs, Kovács András Péter, Kőhalmi Zoltán, Hadházi László, Aranyosi Péter, Litkai Gergely, Lorán Barnabás sem alfabetikus, sem fontossági sorrendben és sokan mások.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 3343 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x