Jogod van valahol lakni!
Címlap / Őrület / Jogod van valahol lakni!

Jogod van valahol lakni!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-02-24

Az európai választásokat követően a Habitat for Humanity Európai és Közép-Ázsiai irodájának munkatársai Hajdúböszörményben segítettek rászoruló családok házainak építésében június 8-9-én. Az akció célja volt, hogy felhívja a figyelmet a nyomorúságos lakhatási körülményekre. 

A Habitat for Humanity a világ közel 100 országában jelenlévő non-profit szervezet, melynek célja a nyomorúságos lakhatási körülmények megszüntetése. A szervezet alapítása óta több, mint egymillió ember lakhatási problémáin segített, támogatói között tudhatja Jimmy Carter volt amerikai elnököt, számos politikust és világsztárt. A Habitat for Humanity Európai és Közép-Ázsiai Szervezete a térség 17 országában, az EU öt régi és öt új tagállamában van jelen. A Habitat for Humanity Magyarország 1996 óta működik, évente több, mint 100 rászoruló család lakhatási gondjain segít.

A Habitat for Humanity célja, hogy Európában és az egész világon alapvető jogként ismerjék el a lakhatáshoz való jogot, illetve hogy minden embertársunk emberhez méltó körülmények között lakjon. Ehhez a célhoz a szervezet munkatársai kétkezi munkájukkal is hozzájárultak, így került sor a hajdúböszörményi építkezésre is. A rendezvényen részt vett Don Haszczyn, a Habitat for Humanity európai és közép-ázsiai alelnöke, illetve az európai és közép-ázsiai iroda munkatársai.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 1046 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x