Hihetetlen: tizenhat éves csecsemő! Kezében az örök élet...
Címlap / Őrület / Hihetetlen: tizenhat éves csecsemő! Kezében az örök élet titka?

Hihetetlen: tizenhat éves csecsemő! Kezében az örök élet titka?

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-08-08

Az Egyesült Államokban él egy tinédzser. Átlagos, középosztálybeli családba született 16 évvel ezelőtt - élete mégsem nevezthető mindennaposnak. Brooke ugyanis nem jár gimibe, nem lóg a haverokkal, nem kosarazik a suli csapatában, vagy jár szakkörökre. Egész nap kiságyában fekszik, vagy totyog, és gügyörészik. 

 

A baltimore-i tini ugyanis egyéves korában megállt a fejlődésben, azóta egyszerűen nem öregszik. Tizenhat esztendősen is pontosan úgy néz ki, és olyan fejlettségi szinten van, mint másfél évtizede. Orvosai szerint a kis Brooke Greenberg nem tekinthető fogyatékosnak, hiszen csecsemőnek tökéletesen egészséges, mindenre képes, amit egy tizenegy hónapos babának tudnia kell. Gügyög, totyog, mászkál, és a szüleit is felismeri, igaz szólni nem tudni hozzájuk.


Mivel az agya is megállt a fejlődésben, minden bizonnyal nem fogja fel, hogy már tizenhat éves, és a vele egyívásúak már némileg lehagyták őt. Nagyon jól érzi magát a vele "egykorú" kicsik társaságában, vagy szülei és húga karjaiban, aki imádja becézgetni a nővérét.

Richard Walkernek, a Dél-Floridai Egyetem munkatársának feltett szándéka, hogy megfejtse a tizenhat éves csecsemáő rejtélyét. Első elképzelése az volt, hogy a kislány öregedésért felelős génjei valamiképpen mutáción estek át, ám ezt a kutatások nem igazolták.

Egyelőre lehetetlen megmondani, mennyi ideig élhet az örökifjú baba. A génvizsgálatok tanúsága szerint a csontjai például nagyjából korának megfelelő állapotban vannak, ugyanakkor még mindig tejfogai vannak. Walker szerint azért lenne fontos tudnunk, mi áll az egyedülálló jelenség mögött, mert ezáltal megfejthető lenne az öregedés, vagy az elmúlás titka, vagyis, hogy tulajdonképpen miért is halunk meg...vagy akár az is, hogyan élhetünk örökké!


 
 
[ 5972 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x