Újra hódít a tetkó
Címlap / Őrület / Újra hódít a tetkó

Újra hódít a tetkó

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-05-28

Miközben egyre több iparág küszködik nehézségekkel a gazdasági válság miatt, a tetoválási üzlet egyre sikeresebb, és évről évre egyre többen és többen díszítik testüket ilyen módon. 

A tetoválóstúdiók művészei szerint a recesszió idején az emberek jobbnak látják, ha saját magukra költik a megtakarított pénzüket. "Sokaknak a tetoválások jelentik a biztos befektetést: ezeket a művészi alkotásokat ugyanis soha senki nem veheti el tőlük többé" - nyilatkozta Adam Craft a Tattooed Heart nevű tetoválószalon vezetője.

Mr. Craft szerint, mivel a legtöbb szalon bejelentkezéses módszerrel működik, az üzletek vezetői mindig tudják, mennyire megy az üzlet.

"A vásárlóink, különösen azok, akik bonyolult vagy nagy mintákat szeretnének magukra tetováltatni, általában előre bejelentkeznek, és lefoglalják azt az időszakot, amikor tetováltatni szeretnének."

Mr. Craft szerint az utóbbi években megjelent egy új vásárlóréteg is, akik minden tekintetben igényesek és tájékozottak. "Az emberek jobban tisztában van az egyes stílusokkal, és szinte mindig világos elképzelésekkel jönnek hozzánk a tetoválást illetően."

"Persze ez el is várható, hiszen a tetoválások nem csak egy hétvégére szólnak, egész életünkben viseljük őket."

HarmoNet tipp: Tetó a laptopodnak is? >>

Medipress

 

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 1497 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x