Vannak még csodák! 10 év után jutott célba a szerelmeslevél!...
Címlap / Őrület / Vannak még csodák! 10 év után jutott célba a szerelmeslevél!

Vannak még csodák! 10 év után jutott célba a szerelmeslevél!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-06-23

Steve Smith és Carmen Ruíz Pérez biztosan nem kételkedik a csodákban: az angol férfi szerelmeslevelet írt spanyol kedvesének, ám az elkallódott, s a pár útjai elváltak. A vallomás kerek tíz év után került meg, s a pár így újra egymásra találhatott. 

A történet 1992-ben a nagy-bitanniai Devon városában kezdődött. Itt ismerkedett meg Steve és Carmen, aki nyelvet tanulni érkezett a Ködös Albionba, de közben megtalálta az igazit is. Ám a történet nem lenne igazi romantikus regénybe illó történet, ha boldoga éltek volna, míg meg nem halnak.

Egy év után ugyanis a spanyol lány Párizsban kapott munkát, ám Steve nem tudott vele tartani. Hosszú időre elváltak útjaik, ám a fiú képtelen volt elfelejteni a lányt, s hat évvel később levelet írt neki.

A vallomás meg is érkezett Hispániába, ám Carmen édesanyja azonban elfelejtette átadni lányának, aki így mit sem tudhatott arról, hogy Angliában valaki epekedve várja a választ. A levél kerek 10 esztendővel később került csak elő.

Steve annak idején megadott egy számot, amin Carmen elérhette. A lány izgatottan hívta fel, vajon él-e még az adott vonal. A kagylót pedig valóban a fiú vette fel. A pár újra találkozott, s rádöbbentek, hogy érzéseik mit sem változtak az eltelt 16 év alatt. Az angol fiú, és spanyol szerelme azóta már örök húséget is fogadtak egymásnak.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1211 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x