Brutális! Középkori kastélyban rendezett orgiát a brit arisztokrácia!...
Címlap / Őrület / Brutális! Középkori kastélyban rendezett orgiát a brit arisztokrácia!

Brutális! Középkori kastélyban rendezett orgiát a brit arisztokrácia!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-05

A jelek szerint a legfelső körökbe vezető szexbotrányok hetét éljük. Alig ocsúdtunk még fel a prostikkal enyelgő Silvio Berlusconi hangfelvételei okozta sokkból, most a brit felső tízezer lepleződött le, akik egy középkori kastélyban vad orgiát szerveztek.  

Az olasz miniszterelnök botránya igazából senkit sem ért váratlanul, hiszen a politikus már évtizedek óta gátlástalan playboy hírében áll. A talján kormányfő kalandjait még könnyen rákenhetjük a mediterrán temperamentumra. Ám, mit kezdjünk a hűvösnek ismert brit arisztokrácia egy csoprtjának skandallumával?

Az angliai Halswell House elegáns kastélyát csaknem 3 millió forintnak megfelelő fontért bérelte ki egy meglehetősen exkluzív társaság. Szemtanúk szerint a parkolóban Porshék, BMW-k és Aston Martinok parkoltak.

A vendégek álarcot és különböző jelmezeket viseltek, de egyébként teljesen átlagosan viselkedtek. Éjfélig közepesen unalmas elit partynak tűnt az esemény, ám ekkor az est főszervezője felállt és azt mondta: "Itt a pillanat, elérkezett a varázslat!"

Ekkor szárazjégből felszabaduló füst árasztotta el a szobát, s ennek felszállta után az elegáns tátsaság anyaszült meztelenül állt. A vendégek kisvártatva csókolózni kezdtek, majd vad szexpartí vette kezdetét.

Az elit baráti kör furcsa kedvtelése minden bizonnyal még sokáig titokban maradt volna, ha nem követnek el egy komoly hibát: a ház tulajdonosát elfelejtették értesíteni arról, milyen típusú mulatságot terveznek.

A döbbent tulaj annyira felháborodott a látottakon, hogy kihívta a rendőrséget is. A kiérkező közegek azonban semmi kivetnivalót nem találtak az önkéntes csoportos szexben, így minden különösebb intézkedés nélkül távoztak.

A szellemet azonban már nem lehetett visszagyömöszölni a palackba, az ügy nyilvánosságra került. A résztvevők nevei még nem virítanak a lapok címoldalán, ám a brit bulvársajtó "diszkrécióját" ismerve valószínűleg erre sem kell sokáig várnunk.Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 3775 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x