Batyus Galopp - Nemzeti Vágta őrülteknek
Címlap / Őrület / Batyus Galopp - Nemzeti Vágta őrülteknek

Batyus Galopp - Nemzeti Vágta őrülteknek

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-04

Batyus Galopp néven megrendezik a Nemzeti Vágta őrült változatát. A rendezvényre bármivel lehet nevezni, ami nem közlekedési eszköz: a tyúk, a tehén, a kecskesajt vagy a csiga is indulhat. A fődíj pedig az Ivádi Szent Grál. 

A Nemzeti Vágta karikatúrájának ötlete Ivád településtől származik. A heves megyei község kitalált egy versenyt azok számára, akik a Nemzeti Vágta után egy kis bolondozásra vágynak.

„A Batyus Galopp nem a Nemzeti Vágta ellen irányul, hanem azzal összhangban, kiegészítő, és nem utolsó sorban humoros rendezvényként jön létre. Ez a verseny egyfajta karikatúrája a kistelepülések szegénységének, paródiája a Nemzeti Vágtának, miközben komolyan szeretnénk megmutatni, hogy mi is élünk, nekünk is vannak „kincseink”. A Batyus Galopp igazi „gőzkieresztős”, vidám, humoros, a komolyságot sok tekintetben nélkülöző esemény lesz” – vetítette előre Ivád polgármestere, Ivády Gábor.

Az augusztus 15-ei versenyre lovon kívül bármivel lehet nevezni, ami nem közlekedési eszköz. Legyen az birka, tyúk, tehén, vagy madzagon húzott porszívó.

Terény egy kecskesajttal nevez, amit madzagon húz a polgármester maga után. Természetesen ebben az esetben a kecskesajt idejét mérik.

Magyarhertelend egy olyan autóval indul, amelynek két eleje, két kormánya, két sofőrje van, és össze-vissza szambázik.

Ivád pedig egy Míg-21-es vadászrepülőgép vízszintes vezérsíkjával nevez be, csak még nem tudják, miként juttatják célba.

Mánfán, már most edzőtábort tartanak a csigáknak, hogy a leggyorsabbat hozzák el a versenyre. A lényeg a jó hangulat, a móka és a humor.A fődíj az Ivádi Szent Grál
, a Gyalog Galopp után szabadon. A győztes település pedig megkaphatja a jogot arra, hogy a következő Batyus Galoppot megrendezze.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 936 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x