Polarizált fénnyel kezelik a budapesti állatkert elefántját...
Címlap / Őrület / Polarizált fénnyel kezelik a budapesti állatkert elefántját

Polarizált fénnyel kezelik a budapesti állatkert elefántját

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-20

Az új, magyar fejlesztésű orvostechnikai eszközzel kezelik a Fővárosi Állat- és Növénykert elefántját, Zittát. A polarizált fénykezelésre azért volt szükség, mert az elefánt lábán egy olyan seb van, amely hosszú ideje nem tud begyógyulni és az állatkert óriáskedvencét zavarta a mindennapjaiban. 

A kezelés az eddigi tapasztalatok alapján a sebgyógyulást beindította, és a többi terápiával együtt remélhetőleg hamarosan teljesen begyógyítja az állat lábát. A Sensolite eljárás lényege, hogy a vér polarizált fény általi kezelésével egyedülálló módon lehet a sejtműködést regenerálni.

Az orvostechnikai eszköz segítségével számos betegség gyógyulását lehet elősegíteni és felgyorsítani. A készüléket eredetileg a teljes emberi test kezelésére alakították ki, de a készülék fejlesztői előbb Overdose, majd Zitta, a budapesti állatkert elefántja részére is kifejlesztettek egy speciális, csak az állat beteg lábának kezelésére szolgáló készüléket, mely pozitívan hatott előbb a magyar csodaló, most pedig az elefánt beteg lábára.

A Fővárosi Állat- és Növénykert elefántját polarizáltfény-terápiával kezelik, mivel az óriás kedvenc lábán egy olyan seb volt hosszú ideje, melynek gyógyulása az ilyenkor szokásos kezelések hatására sem indult be. A kezelések alkalmazásával elősegítik, illetve felgyorsítják a gyógyulást különféle mellékhatások nélkül. Az első eredmények bíztatóak, az elefánt lábán található seb gyógyulása megindult, így a kezelőorvosok bíznak az állat mihamarabbi felgyógyulásában.

A kezeléssel kapcsolatban Hanga Zoltán, a Fővárosi Állat- és Növénykert szóvivője elmondta: „Két elefántunk közül a termetesebb, kb. 4500 kg-os Zitta lábán talpfekély alakult ki, ennek a kezelésénél vetik be állatorvosaink ezt az újfajta módszert. A kezelés tapasztalatai természetesen az állatkerti állatorvoslás más területein is hasznosak lehetnek. Egyébként nem ritka, hogy egy eredetileg humán felhasználásra kidolgozott gyógyászati eljárást az állatkerti állatok kezelésében is hasznosítani lehet.”

Az eszközt eredetileg a teljes emberi test kezelésére fejlesztették ki. Az eszköz számos betegség gyógyítása során használható: a kezelési eljárás jelentősen serkenti az immunsejtek aktivitását, fokozza a vörösvérsejtek oxigén megkötő és oxigén megtartó képességét, ezáltal számos betegség gyógyulását segíti és gyorsítja. Alkalmazási területe az általános egészségügyi problémáktól kezdve az egészen súlyos betegségekig terjed. Használható többek között sebek gyors begyógyítására, bőrproblémák kezelésére, égési sérülések gyógyítására, de hatásosan alkalmazható megelőzésként, általános közérzetjavító célokra, valamint az állóképesség növelésére is.
 

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 3492 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x