Meglepő fordulat: Keleti Andi és Györgyi elpöfögtették...
Címlap / Őrület / Meglepő fordulat: Keleti Andi és Györgyi elpöfögtették a békepipát?

Meglepő fordulat: Keleti Andi és Györgyi elpöfögtették a békepipát?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-02-07

A bulvársajtó mostanában Kelti Györgyi és Keleti Andi hangos civakodásával telt meg. A volt miniszter lányai állítólag nem csak ide-oda nyilatkoznak egymásról mindenféle csúnyaságot, de még hajtépésre is sor került, amiért Andit ki is tiltották a szülői házból. A táncosnő ezúttal a Tabu Tv kamerái előtt számolt be arról, hogy állítólag minden rendeződött közte és Györgyi közt, de azt is elmesélte, hogy milyen édességeket szeret magába juttatni. 

Idén a Pándi meggytortával köszönti születésnapján Magyarországot a Miniszterelnöki Hivatal felkérésére a Magyar Cukrász Iparosok Országos Ipartestülete. A népszerűsítéshez pedig kiket másokat kérhettek volna fel, mint a kis országunk legcelebebb celebjeit.

Így kaphatott helyet a csapatban Keleti Andi is, aki egyébként iszonyatosan édességellenes, de az is lehet, hogy csak simán fukar, ugyanis Ő sohasem süt sütit a családjának. "Ha nem készül otthon sütemény, akkor kisebb a kísértés, de ha mégis feléled az édesség utáni vágy, akkor beülünk egy cukrászdába, és mindenki azt választ, amit akar" - meséli a Tabu Tv riporterének Keleti Andi, aki mostanában egyáltalán nem tortaügyeiről, hanem sokkal inkább a testvérével való konfliktusaival került az újságok hasábjaira.

"Tettlegességig fajult egy békítő szándékkal összehívott családi összejövetel, ami azzal végződött, hogy Györgyiék házából kidobták a táncos lábú nővért. A volt honvédelmi tárcafő képtelen igazságot tenni szeretett lányai között" - néhány napja még ilyen és ehhez hasonló anyagok láttak napvilágot a médiában a Keleti testvérekről. És hogy mi a helyzet most? "Abszolút rendeződött az ügyünk a féltestvéremmel, de megbeszéltük, hogy most már nem beszélünk róla soha, sehol" - mondta el a Tabu Tv riporterének titokzatosan Keleti Andrea.

Tabu TV >>

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 1276 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x