Lebukott a 12 babát váró csodakismama
Címlap / Őrület / Lebukott a 12 babát váró csodakismama

Lebukott a 12 babát váró csodakismama

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-06

Az elmúlt évek egyik legjobban sikerült átverését leplezték le egy tunéziai kórház orvosai. A lebukott csaló néhány napig világhírű volt, ám a vizsgálatokon rögtön kiderült, hogy nem mond igazat. 

Nemrégiben bejárta a világsajtót a hír, hogy egy tunéziai asszony nem kevesebb, mint tizenkét gyermeket hord a szíve alatt. A szenzációra éhes világsajtó gyakorlatilag mindenféle kontroll, vagy utánajárás nélkül igazat adott a nő állításainak.

Újságírók és forgatócsoportok sokasága utazott Gafsa városába, a világraszóló csoda állítólagos helyszínére. Az átverés hatékonyságát fokozta, hogy az asszony titokzatosságba burkolózott, nem mutatkozott a médiában. A család azonban annál többet nyilatkozott, elmondták mennyire boldogok, hogy hamarosan egyszerre tizenkét új jövevényt üdvözölhetnek.

A lufi akkor pukkant ki, amikor a tunéziai egészségügyi minisztérium vizsgálatot indított az ügyben. A "kismama" kikérdezésekor világossá vált, hogy súlyos mentális problémákkal küzd, s ennek legfőbb oka valószínűleg épp az, hogy képtelen teherbe esni. Kiderült az is, miért rejtőzködött a kamerák elől: az állítólag már a kilencedik hónapban levő nőn az áldott állapot semmilyen jele nem mutatkozott.

A történet talán legfőbb tanúlsága az, hogy az emberek a műhöldak, és az internet korában is képesek elhinni bármilyen furcsa, vagy bizarr szenzációt, s e tekintetben bizony a modern média sem sokban különbözik a középkori vásári mesemondóktól.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1514 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x