Pókerrel a rák ellen
Címlap / Őrület / Pókerrel a rák ellen

Pókerrel a rák ellen

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-05-28

A pókerben, ahogy az életben is, a szerencse forgandó - mégis, vannak olyanok, akiknek ez a szerencsejáték lehet az egyik legmegnyugtatóbb fix pont az életében. 

Nicole Rowe, 40 éves New York állam Salisbury városában élő kétgyermekes családanya, a Wes Point-i katonai akadémia optikusaként dolgozik. Nemrég mellrákot diagnosztizáltak nála. A betegség nem ismeretlen a családjában, Nicole nagymamája is e veszélyes kórban halt meg.


Nocole-t tájékoztatták, hogy kettős masztektómiát (emlőeltávolítás) kell végrahajtani rajta. Ennek ellenére az asszony a kétségbeesés helyett inkább elutazott Atlantic Citybe, ahol egy női pókerbajnokságon vett részt. Nicole Rowe számára az volt a cél, hogy a valóság szörnyűségét, a rákot valamilyen módon kiszűrje a tudatából, ezért, részben barátai unszolására jelentkezett a pókerbajnokságra.

A póker-torna során lassan híre ment, hogy mellrákban szenved, amivel kapcsolatban gyakran bonyolódott beszélgetésekbe versenytársaival, akik állapotáról érdeklődtek. Nicole ezeket a beszélgetéseket igyekezett arra is használni, hogy a hagyományos mammográfiás szűrés mellett nőtársai időnként kérjék, hogy szonográfiás diagnosztikai vizsgálatot is hajtsanak végre náluk, mivel az előbbi módszer nem minden daganat típust képes időben kimutatni. 

Nicole végül másodikként végzett a női pókerbajnokságon, de a – meglepő módon férfi – első helyezett az általa nyert több mint 20 000 dollárnyi (kb. 3,7 millió forint) összeget jótékony célokra, többek között egy mellrák alapítvány számára ajánlotta fel – nem kis részben Nicole hatására.

Nicole számára sem a második hellyel járó összeg jelentette a legtöbbet, hanem az érzés, hogy a versenytársai mind együttéreznek vele, és ezt az együttérzést számtalan módon kinyilvánították felé a beszélgetések során. A rendezvénynek helyt adó hotel munkatársai szintén együttérzésük jeleként pénzadományt juttattak el egy mellrák alapítvány számlájára.

Nicole következő állomása már maga a műtét lesz, amelyről és a tapasztalatairól blogot ír az interneten, hogy segítsen azoknak a nőtársainak, akiknek szintén szembe kell néznie a mellrákkal. A póker, pedig, ahogy ő fogalmazott megmarad egy remek módszernek, amivel elterelheti a figyelmét betegségéről.

Forrás: Medipress
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 874 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x