Csiribiri - Rózsa János új filmje
Címlap / Őrület / Csiribiri - Rózsa János új filmje

Csiribiri - Rózsa János új filmje

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-09

Rendhagyó film készült a gyerekek és a felnőttek nagy kedvencével, Halász Judittal. 

Tizennyolc megjelent lemez után először egész estés filmkoncertet forgattak a színművésznővel, zenésztársaival és a közönséggel. Rózsa János alkotása, a rajfilm betétekkel színesített Csiribiri október 8-ától látható a mozikban.


„Amióta a közszolgálati televízió feladta azt a kötelező feladatát, hogy gyerekeknek is csináljon műsorokat, azóta az én dalaimból sem készültek felvételek. Mindig is szerettem volna, ha a gyerekekkel és szülőkkel való találkozásaimnak, élményeimnek, és az ő reakcióiknak azok is részesei lehetnének, akik nincsenek ott a koncerteken. Ez most megvalósulni látszik” – mondta a színművésznő.

A rendhagyó filmkoncertben Halász Judit valamennyi albumáról hallhatunk dalokat. A régiek közül felcsendülnek a jól ismert számok, de az új, két évvel ezelőtt megjelent, Szeresd a testvéred című albumról is hallhatjuk a gyerekek kedvenceit.


„Szerettem volna minél több dalt elénekelni a filmben, de valahol meg kellett húzni egy határt. Azokat, amelyeket a gyerekek követelnek, semmiképpen sem hagyhattuk ki a repertoárból. Ilyen a Micimackó, Boldog születésnapot vagy a Sehallselát Dömötör” – tette hozzá a művésznő.

Rózsa János tizenöt év után rendezett újra. Ez az ötödik közös filmje Halász Judittal (Gyerekbetegség, Bűbájosok, Pókfoci, Ismeretlen ismerős), a közös munka tehát nem volt új a számukra.


„Hálás feladat ilyen filmet forgatni. Noha „más bőrét viszem a vásárra”, de éppen ezért a felelősség a nagy teher. Nagy kockázatot viszont nem vállaltam a Csiribirivel, ugyanis Halász Judit „missziója” már bizonyított” – mondta a rendező.

Annak ellenére, hogy Halász Judit évtizedek óta énekel a gyermekeknek, koncertjei mindig frissek, soha nem érezhető rajta a rossz értelembe vett rutin. Számára minden egyes fellépés, ahogy a filmben látható koncert is, premier.


A film a T-Home, az UNIQA támogatásával október 8–ától látható a mozikban. A bemutatóval egy időben pedig az EMI gondozásában megjelenik a koncert hanganyaga.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 4522 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x